EΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΤΕΝΙΣ

Στο πανελλήνιο τουρνουά τένις ,που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 4/6 εως 8/6/2010 στην κατηγορία για παιδιά μέχρι 10 ετών, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης κατέλαβε την τρίτη θέση με τις αθλήτριες Σιμωνιδου Άννα κ Μουρβατη Ρωμυλία.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αθλήτριες αυτές αγωνίστηκαν και με αγόρια ηλικίας 10 ετών, πετυχαινοντας πολλές νίκες .

            Στο πανελλήνιο τουρνουά τένις ,που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 4/6 εως 8/6/2010 στην κατηγορία για παιδιά μέχρι 10 ετών, ο Ομιλος  Αντισφαίρισης Ξάνθης κατέλαβε την τρίτη θέση με τις αθλήτριες Σιμωνιδου Άννα κ Μουρβατη Ρωμυλία.


            Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αθλήτριες αυτές αγωνίστηκαν και με αγόρια ηλικίας 10 ετών, πετυχαινοντας πολλές νίκες .


            Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε  δυο μήνες, που τα συγκεκριμένα παιδιά καταφέρνουν μια τέτοια διάκριση, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ομιλο.


Ο ομιλος εχει 100 αθλητες που καθημερινα αθλουνται απο τρεις προπονητες.


Η υποδειγματικη του λειτουργια και η αυταρκεια του, οσο αφορα στα εξοδα λειτουργιας του, αποτελουν αναφορα για τους υπολοιπους συλλογους της περιφερειας. Η εμπιστοσυνη στην αναληψη Πανελληνιων αγωνων απο την Ομοσπονδια δειχνει το κυρος του Ομιλου Πανελληνια,


ασφυκτια ομως απο ελλειψη χωρου. Οι ενεργειες του ΔΣ προς τον Νομαρχη Ξανθης για παραχωρηση χωρου με εγγραφο του 28/4/ 2009 και η συλλογη υπογραφων παρα την ευλογη επιχειρηματολογια του δεν εφεραν αποτελεσμα.


Ο αθλητικος τουρισμος,οπως επανειλλημενα τονισαμε, αποτελει μια στρατηγικη επιλογη για την πολη μας, αλλα πρεεπι γρηγορα να το καταλαβουμε για να εχοθμε  αποτελεσμα .


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button