«Δώστε διέξοδο στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών»

Η εκπαίδευση πρέπει να είναι χώρος συνεννόησης. Η σπέκουλα σε βάρος των μαθητών από τους «υποψήφιους-κυβερνητικούς εκπροσώπους» πρέπει να σταματήσει. Με ρητή εντολή της Κυβέρνησης μειώθηκαν κατά 20% οι μέγιστες τιμές για τη σχολική χρονιά 2010-2011, που πέρυσι ίσχυαν, εγκεκριμένες από το Ελεγκτικό Συμβούλιο (Δικαστήριο) και το Υπουργείο, για τη μεταφορά των μαθητών.

Η εκπαίδευση πρέπει να είναι χώρος συνεννόησης. Η σπέκουλα σε βάρος των μαθητών από τους «υποψήφιους-κυβερνητικούς εκπροσώπους» πρέπει να σταματήσει. Με ρητή εντολή της Κυβέρνησης μειώθηκαν κατά 20% οι  μέγιστες τιμές για τη σχολική χρονιά 2010-2011, που πέρυσι ίσχυαν, εγκεκριμένες  από το Ελεγκτικό Συμβούλιο (Δικαστήριο) και το Υπουργείο, για τη μεταφορά των μαθητών. Σε περίπτωση που παραβιαστεί το όριο, απειλούμαστε (βλ.περίπτωση Ψωμιάδη), να κατηγορηθούμε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και με προσωπικό καταλογισμό (να τα πληρώσουμε οι ίδιοι). Οι μεταφορείς (λεωφορεία, ταξί) αρνούνται να μεταφέρουν τα παιδιά με το μειωμένο κατά 20%  τίμημα, λόγω και των αυξημένων τιμών στα καύσιμα. Κάποιοι, λοιπόν, θέλουν μονά-ζυγά δικά τους. Και να μη πληρωθούν οι αναγκαίες αμοιβές και να γίνουν οι μεταφορές με τρόπο μαγικό. Όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν από την πενταμελή Νομαρχιακή Επιτροπή, είναι ομόφωνες και συμμετέχουν 2 μέλη  της αντιπολίτευσης


Καλούμε λοιπόν την Κυβέρνηση να δώσει διέξοδο στην ταλαιπωρία των μαθητών και όλων μας, εδώ και τώρα, πέρα από τις λογικές του Δ.Ν.Τ. Τουλάχιστον, ας επιτρέψει τις περσινές τιμές. 


Όσο για τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης, τον αφήνουμε στην κρίση όλων, γιατί μας κατηγορεί γι’ αυτό που και ο συνδυασμός του ψήφισε.


Τι να πει κανείς!!!


Αγωνιζόμαστε πιεστικά να βρούμε διέξοδο για τα παιδιά μας.


 


                                     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button