ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η απροβλεψία και η ανοργανωσιά επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την έλλειψη προγραμματισμού. Ανύπαρκτες θέσεις στάθμευσης, καμία πρόβλεψη μετακίνησης και εξυπηρέτησης ΑμεΑ και στην εποχή του 2010, εξακολουθούν ακόμη να χτίζονται κτίρια στο κέντρο της πόλης κάτι που παγκόσμια αποφεύγεται. Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στους γύρω δρόμους από τον καιρό που οι Δ.Ο.Υ. της Ξάνθης έχουν μεταφερθεί στο νέο κτίριο επί της Μεσολογγίου.

Η απροβλεψία και η ανοργανωσιά επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την έλλειψη προγραμματισμού. Ανύπαρκτες  θέσεις στάθμευσης, καμία πρόβλεψη μετακίνησης και εξυπηρέτησης ΑμεΑ και στην εποχή του 2010, εξακολουθούν ακόμη να χτίζονται κτίρια στο κέντρο της πόλης κάτι που παγκόσμια αποφεύγεται.

 

 Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στους γύρω δρόμους από τον καιρό που οι Δ.Ο.Υ. της Ξάνθης έχουν μεταφερθεί στο νέο κτίριο επί της Μεσολογγίου.

 

Οι ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος  όπου ο εκνευρισμός περισσεύει και τα παράπονα των οδηγών και των τριγύρω επαγγελματιών ακούγονται τις περισσότερες φορές σ’ έντονο ύφος.Σύμφωνα με τους επαγγελματίες η τεχνική υπηρεσία του δήμου πέρασε από τους επαγγελματίες, άκουσε το πρόβλημα και δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει στην τοποθέτηση μεταλικών πασάλων προκειμένου να μην παρκάρουν οι οδηγοί στα πεζοδρόμια και να μετατρέπουν την οδο Μεσολογγίου σε “κόλαση” για πεζούς και οδηγούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button