Ειδήσεις

Κάποιοι από τους υποψηφίους δημάρχους στο νομό μας έκαναν τον πολιτικό τους κύκλο, έδωσαν ότι μπορούσαν να δώσουν, προσέφεραν πολύ λιγότερα από όσα δικαιούνται να έχουν οι πολίτες…
Γράφει ο Στάθης Φουρλάνος

Η απλή αναλογική στις εκλογές των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου, έχει ανοίξει την όρεξη σε κάποιους, ίσως πολιτικούς αιθεροβάμονες, να διεκδικήσουν από το πουθενά θώκους και αξιώματα.

Στην αμείλικτη λογική των επιβεβλημένων, από την απλή αναλογική, συνεργασιών, ευελπιστούν κάποιοι να παίξουν αποφασιστικό ρόλο και μέσω πολιτικών εκβιασμών στήριξης, μέσω ανταλλαγμάτων πολιτικών, να διατηρηθούν, να έχουν λόγο και να καθορίζουν το πολιτικό αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι του νομού μας.

Βλέπουμε και ακούμε για άτομα με 25+ χρόνια αυτοδιοικητικής καριέρας να μην ανοίγουν το δρόμο συμμετοχής στα κοινά νέων, άφθαρτων, αξιόλογων προσωπικοτήτων, να κλείνουν τους πολιτικούς ορίζοντες και δρόμους για να συνεχίσουν να ηγεμονεύουν σε χώρους και δημοτικές παρατάξεις.

Κάποιοι από τους υποψηφίους δημάρχους στο νομό μας έκαναν τον πολιτικό τους κύκλο, έδωσαν ότι μπορούσαν να δώσουν, προσέφεραν πολύ λιγότερα από όσα δικαιούνται να έχουν οι πολίτες, και αν και ο κύκλος τους έκλεισε, πεισματικά, εξακολουθούν και επιμένουν να διεκδικούν πολιτικές χίμαιρες για ικανοποίηση των ηγεμονικών πολιτικών επιδιώξεών τους τον αιθεροβαμικό εγωϊσμό τους.

Καιρός είναι πριν απαξιωθούν πλήρως από την κοινωνία ν’ αποχωρήσουν και όπως λέει ο λαός μας να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button