Σε δύο γκρουπ

 

Η 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Superleague άφησε μία χαρούμενη γεύση στην SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το Κυριακάτικο 1-0 επί του Ολυμπιακού στα Πηγάδια με την ξανθιώτικη ομάδα να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς στο ενεργητικό της.

 

Η 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Superleague άφησε μία χαρούμενη γεύση στην SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το Κυριακάτικο 1-0 επί του Ολυμπιακού στα Πηγάδια με την ξανθιώτικη ομάδα να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς στο ενεργητικό της. Χαμόγελα και ικανοποίηση στα πρόσωπα της ομάδας στην προπόνηση της Δευτέρας η οποία πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν περισσότερο στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει τις εντολές του στις ασκήσεις τακτικής.
             Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Θόδωρος Βασιλακάκης και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες σε πιο παιχνίδι θα απουσιάσει ενώ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν υπολογίζεται ο Πέτρος Μάνταλος.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Γούτας ενώ απών είναι ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων του FYROM για το φιλικό παιχνίδι που πρόκειται να δώσει με την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επάνοδος του Μανώλη Μπέρτου μετά την μία αγωνιστική της τιμωρίας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button