«Οι σπουδαστές της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης δημιουργούν…..»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην αίθουσα της καπναποθήκης «Π», η τελετή αποφοίτησης και τα εγκαίνια έκθεσης των σπουδαστών των εργαστηρίων της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης του Ακαδημαϊκού έτους 2008-2009.

Πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 12 Ιουνίου σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση,  στην αίθουσα της καπναποθήκης «Π», η τελετή αποφοίτησης και τα εγκαίνια έκθεσης των σπουδαστών των εργαστηρίων της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης του Ακαδημαϊκού έτους 2008-2009.


Οι σπουδαστές κάτω από την επίβλεψη των καθηγητών τους οργάνωσαν έκθεση με τον τίτλο:


«Οι σπουδαστές της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης δημιουργούν…..»


 


που θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2009. 


 


Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό εκ μέρους της Προέδρου του Ιδρύματος κυρίας Βιργινίας Τσουδερού απηύθυνε ο διευθυντής κ. Σοφιανός Ουτατζής, στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δρ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος ανέλυσε όλο το πνεύμα και τη φιλοσοφία της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα εργαστήρια της Ακαδημίας και έπειτα οι σπουδαστές παρέλαβαν τις βεβαιώσεις αποφοίτησης από τους καθηγητές τους.


Στην τελετή εκτός από τους μαθητές-σπουδαστές, παρευρέθησαν, γονείς, φίλοι καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της πόλης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του «Fresh co», του μάρκετ «Δουκίδη», του κτήματος «Σγουρίδη», και της «ΑιχμήGraphics».


Με έντονη την συγκίνηση όλοι μαζί στο τέλος της εκδήλωσης ανανέωσαν τη συνάντηση τους για τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button