Η ΝΟ.Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε δημόσια, τον μέχρι σήμερα μακροβιότερο σε θητεία και επιτυχημένο Υπουργό, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

    Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε δημόσια, τον μέχρι σήμερα μακροβιότερο σε θητεία και επιτυχημένο Υπουργό, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


   Ο Αλέξανδρος Κοντός, πάλεψε και συγκρούστηκε όλα αυτά τα χρόνια με τα οργανωμένα συμφέροντα, έδωσε μάχες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους αγρότες και τη χώρα μας.


   Δημιούργησε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων για τις επιδοτήσεις των αγροτών, ίδρυσε το μεγαλύτερο αγροτικό πρόγραμμα “ΑΛ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ” που είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της υπαίθρου, προώθησε την “άλλη γεωργία”, δρομολόγησε και εκτέλεσε εκατοντάδες έργα σ’ όλη τη χώρα, συνεργάστηκε επιτυχώς με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, δεν δίστασε να έρθει σε ρήξη με το άδικο, αλλά και τόσα άλλα.


   Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ο αγροτικός κόσμος, η Ξάνθη μας αλλά και η Ελλάδα μας, έχασε έναν ικανότατο Υπουργό, τον Αλέξανδρο Κοντό, ο οποίος σήμερα είναι εκτός της κυβέρνησης, του Κώστα Καραμανλή, τόσο απλός και τόσο ανθρώπινος, όσο ήταν και όταν κλήθηκε και προσέφερε τις υπηρεσίες του στο κυβερνητικό σχήμα.


   Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλέκος Κοντός έχει να δώσει πολλά ακόμα στον τόπο μας και παραμένει το ίδιο μαχητικός και επίμονος για τα δίκαια των αγροτών μας.


   Ευχόμαστε ο νέος Υπουργός να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα, τον αγώνα για τους Ελληνες αγρότες.


   Ευχόμαστε στο νέο κυβερνητικό σήμα, δύναμη και επιτυχία για την ολοκλήρωση των κυβερνητικών μεταρρυθμίσεων, που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη του τόπου μας.


ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button