Το τουρνουά της SKODA ΞΑΝΘΗ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαίου στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA τουρνουά με την συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Πανθρακικού και φυσικά της οικοδέσποινας ομάδας SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι συναντήσεις είχαν 45λεπτη διάρκεια και αποτέλεσαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαίου στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA τουρνουά με την συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Πανθρακικού και φυσικά της οικοδέσποινας ομάδας SKODA ΞΑΝΘΗ.

 Οι συναντήσεις είχαν 45λεπτη διάρκεια και αποτέλεσαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.


 Στις κερκίδες βρέθηκαν και οι προπονητές της SKODA ΞΑΝΘΗ και του Πανθρακικού, Βολφ και Ντουμιτρέσκου που πρόκειται να αναλάβουν τις τύχες των ομάδων από την νέα σαιζόν.


 Άτυπη νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ που δίνει την δική της μάχη για τους αγώνες των play off οι οποίοι πρόκειται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες.


 Από πλευράς SKODA ΞΑΝΘΗ ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε 8 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ξάνθη και προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα. Πέρα από αυτούς χρόνο συμμετοχής πήραν και οι νέοι σε ηλικία


 

1ος αγώνας: SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ 0-1

 Γκολ: Μουσλίμοβιτς στο 20ο λεπτό.


 SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Βάλλας, Φερναντέζ, , Ριζογιάννης, Μπουγιόκο, Πόι, Κιντάνα, Ελ Ιντρίσι, Σουάνης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Μάσιεγακ.


 ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Κονσεισάο, Βιερίνια, Ίβιτς, Βερόν, Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία


 


 

2ος αγώνας:Πανθρακικός -ΠΑΟΚ 0-1

 Γκολ: 22ο λεπτό Αθανασιάδης.


 Πανθρακικός: Ρουνιέ, Αργυρίου, Αγγελόπουλος, Ρομπίνιο, Κανωτίδης, Λόπεζ, Τσιμπάρ, Ματέι, Πόνσε, Στοίκος, Δανίδης.


 ΠΑΟΚ: Ρίζος, Κωνσταντινίδης, Δάρλας, Ηλιάδης, Μπακαγιόκο, Βαγγελής, Λάκης, Μπαλάφας, Αθανασιάδης, Καρασαλίδης.


 


 

3ος αγώνας: Πανθρακικός – SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0

Γκολ: 5ο λεπτό Βιντάλ.


 Πανθρακικός: Ρόκα, Βελάσκο, Τροίζε, Κλεμέντ, Μπαχαρίδης, Χαραλάμπους, Γήττας, Κωνσταντινίδης, Βιντάλ, Πέντσας.


 SKODA ΞΑΝΘΗ: Βίντενς, Μπέρτος, Σταθάκης, Λαβιέ, Προβατίδης, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Χασάνογλου, Νάιτ, Ραγκαρέν, Σισέ. Επίσης αγωνίστηκαν και οι Μάνδαλος, Ντίνας.


 Οι 4 νέοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα δύο παιχνίδια ήταν οι Ragaven Arassen, Cisse Ibrahima, Lavie Christopher και Buyoyo Guylain.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button