Το τρίτο μάτι

Ο δήμος Καβάλας θα υποδεχθεί το κρουαζιερόπλοιο Orient Queen

Ο δήμος Καβάλας θα υποδεχθεί


το κρουαζιερόπλοιο Orient Queen


  Ο δήμος Καβάλας και η Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση (ΔΑΝΕΚ), υποδέχονται σήμερα τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου ORIENT QUEEN στο λιμάνι της Καβάλας.


  Το υπό ελληνική σημαία πλοίο -προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη- θα καταπλεύσει στις 10.30 το πρωί στο λιμάνι της Καβάλας. 


  Στελέχη του δήμου και της ΔΑΝΕΚ, με τοπικά εδέσματα και έντυπο υλικό, θα υποδεχτούν τους 657 επιβάτες του πλοίου -470 εκ των οποίων θα περιηγηθούν την πόλη της Καβάλας και τα αξιοθέατά της με ποδήλατα.


 



“Επιδρομή” Βουλγάρων και Ρουμάνων τουριστών


στον Έβρο κατά τις εορτές του Πάσχα… 


   Μεγάλος αριθμός Βουλγάρων και Ρουμάνων τουριστών επισκέφθηκαν τον Έβρο και ιδιαίτερα την περιοχή της Αλεξανδρούπολης κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, ενώ οι Έλληνες επισκέπτες της περιοχής κυμάνθηκαν, αριθμητικά, στα ίδια με πέρυσι επίπεδα.


   Σύμφωνα με τα στοιχεία, η πληρότητα των ξενοδοχείων της Αλεξανδρούπολης άγγιξε το 100% ενώ οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα αλλά και την τοπική κουζίνα και την ελληνική διασκέδαση.


   Οι ξενοδόχοι της περιοχής εκτιμούν πως το καλοκαίρι η τουριστική κίνηση θα είναι μεγαλύτερη, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, βασίζοντας τις ελπίδες τους σε Βουλγαρία και Ρουμανία, απ’ όπου αναμένουν σημαντικό τουριστικό ρεύμα, ενώ παράλληλα ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να δραστηριοποιηθούν προς την κατεύθυνση διαφήμισης του τουριστικού προϊόντος του νομού, στις γειτονικές χώρες. 


 



H ΞΑΝΘΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΜΑΣΙΕΛ


  Την απόκτηση του Μασιέλ Λίμα Μπαρμπόσα ντα Κούνια ανακοίνωσε την Παρασκευή η Σκόντα Ξάνθη.


  Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος είναι γνωστός ως Μασιέλ, είναι γεννημένος στην Βραζιλία και μέχρι πρότινος ανήκε στην πορτογαλική Λεϊρία. 


   Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Πόρτο, Μπράγκα, Ατλέτικο Παραναένσε και Ρεντόνταν (Βραζιλία). Ο Μασιέλ βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα.


  Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:


  “Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ συμφώνησε από την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε 3ετες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Μασιέλ Λίμα Μπαρμπόσα ντα Κούνια”.


  


    Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ Κος Χρήστος Πανόπουλος πρόκειται να παραθέσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 6 Μαίου και ώρα 13:30 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet. 


 


   Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. μας κάλεσε το “Ζήτα Παλλάς” την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 12.30 σε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας μπίρας και αρμονίας με εδέσματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button