“Η προσοχή μας στην ΑΕΚ”

Για την πορεία της Skoda Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Γιώργος Βακουφτσής, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε προχθές. Ο επιθετικός της ομάδας μας αναφέρθηκε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, αλλά και στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

Αρκετές κλήσεις στις Εθνικές ομάδες περιλάμβανε η σημερινή ομάδα. Έγγραφα από την Ομοσπονδία της Σλοβακίας, Τυνησίας, Ιορδανίας και της Ελληνικής. Συγκεκριμένα ο Ζντένο Στρμπα βρίσκεται στους εκλεκτούς για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι σε Σλοβενία και Πολωνία. Ο Ναμπίλ Ταιντέρ κλήθηκε για τα ματς με Κένυα και Σαουδική Αραβία με το 2ο να είναι φιλικό ενώ ο Αλ Σαίφι θα είναι στην αποστολή της Ιορδανίας στα δύο φιλικά που θα λάβουν χώρα στις 10 και 14 Οκτωβρίου.

Τέλος 6 ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες Ελπίδων, Νέων και Παίδων. Ο λόγος για τους Παντελή Ριζογιάννη και Θόδωρο Βασιλακάκη που θα δώσουν τις δικές τους μάχες απέναντι σε Πορτογαλία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος του 2011 σε ματς που θα διεξαχθούν στην Τρίπολη. Στους Νέους κλήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος που θα πάρει μέρος στην αποστολή της Εθνικής για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων ενώ στην Εθνική Παίδων και στις προπονήσεις που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Οκτωβρίου κλήθηκαν οι Απόστολος Κιαχίδης, Οδυσσέας Παπαστεφάνου και Δημήτρης Γούτα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button