“Τα δικά τους παιδιά και τα άλλα… ενός κατώτερου Θεού…”

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ένα θέμα που “καίει” και έχει κάψει και τον τόπο, γιατί κάποιοι ετοιμάζονται να γλεντήσουν πάνω στα αποκαΐδια των συνεταιριστικών εργοστασίων.

   Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ένα θέμα που “καίει” και έχει κάψει και τον τόπο, γιατί κάποιοι ετοιμάζονται να γλεντήσουν πάνω στα αποκαΐδια των συνεταιριστικών εργοστασίων.


   Χαιρόμαστε για την εργασιακή αποκατάσταση των άνεργων και ομήρων καταστάσεων των πρώην εργαζομένων των συνεταιριστικών. Των λίγων, σε σχέση με τους πολλούς άνεργους που μάταια περίμεναν από την αποχωρούσα κυβέρνηση ελπίδα και βοήθεια.    Αλλά δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε ξανά το κλείσιμο των συνεταιριστικών, την εξαφάνιση των καλλιεργειών της βιομ. Τομάτας και ζαχαροτεύτλων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τον συντοπίτη μας κ. Κοντό και δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε την απαράδεκτη αλλά γνωστή σε όλους δεξιά νοοτροπία, συμπεριφορά και λειτουργία στις τοποθετήσεις τον εργαζομένων της ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ.


    Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τα “αξιοκρατικά” και “δίκαια κοινωνικά” κριτήρια της τοποθέτησης των εργαζομένων αυτών στις υπηρεσίες. Τα δικά τους “γαλάζια” παιδιά, με πολλά από αυτά ανύπαντρα, χωρίς παιδιά και μεγάλες υποχρεώσεις, τοποθετήθηκαν στην Ξάνθη και οι των άλλων χρωμάτων, με δύο και τρία παιδιά στην Καβάλα, στην Κομοτηνή και στην Σταυρούπολη. Αίσχος κύριοι!!!


   Το ΠΑΣΟΚ δια στόματος του προέδρου του και αυριανού πρωθυπουργού δεσμεύτηκε για ένα κράτος δικαίου. Χωρίς δικά μας και δικά τους παιδιά. Όλες οι τοποθετήσεις – διορισμοί θα γίνουν με διαφάνεια και αξιοκρατία. Η αναξιοκρατία και η κατάφωρη αδικία υπέρ των “ημετέρων” της Νέας Δημοκρατίας δεν θα περάσει.


Να είναι σίγουροι γι’ αυτό…


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ


 ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button