Άρθρα

Κλέλια Ρένεση: «Μια Ελλάδα σε καταβύθιση, μια βυθισμένη πολιτεία στα λασπόνερα, αυτοί είμαστε»

Η Κλέλια Ρένεση πολλές φορές τοποθετείται μέσω των social media για κοινωνικά θέματα και για όσα την ενοχλούν.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια στη σειρά του Alpha Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, δε δίστασε να εκφράσει την άποψή της δημόσια για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon, αλλά και τις πλημμύρες που έχουν «βουλιάξει» την χώρα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Δεν αντιδρούμε όταν η λιτότητα χτυπάει τους διπλανούς μας και δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Δεν αντιδρούμε όταν αποχαρακτηρίζουν τη μια natura μετά την άλλη. Δεν αντιδρούμε όταν αφήνουν αναίσχυντα να καίγεται όλη η δασική περιουσία της χώρας μας. Δεν αντιδρούμε όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες συμπολιτών μας. Δεν αντιδρούμε όταν μια βροχή μπορεί να πνίξει μια ολόκληρη πόλη, μας έκαναν να το έχουμε συνηθίσει. Δεν αντιδρούμε όταν δυο τρένα συγκρούονται μεταξύ τους λόγω εγκληματικής αμέλειας και χάνονται δεκάδες ζωές νέων ανθρώπων.

Δεν αντιδρούμε όταν με τα golden visa και airbnb η στέγαση στα αστικά κέντρα είναι αδιανόητα δύσκολη πλέον, και στα νησιά οι δάσκαλοι κοιμούνται σε σκηνές γιατί δεν βρίσκουν σπίτι. Δεν αντιδρούμε που το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο κλείνουν, και όσα δεν κλείνουν υπολειτουργούν, εξευτελίζοντας όλη την έννοια την δημόσιας ιατρικής περίθαλψης, με ράντζα, να στάζουν ταβάνια, κατσαρίδες, γερόντια στα υπόγεια ξεχασμένα με τους καθετήρες τους. Δεν αντιδρούμε όταν τα σχολεία μας είναι υποστελεχωμένα από καθηγητές και περνάνε πλέον ολόκληρες χρονιές που τα παιδιά δεν έχουν καθηγητές χημείας η φυσικής, που τα κτήρια είναι κρύα κ θυμίζουν φριχτές και απάνθρωπες φυλακές, που τουρτουρίζουν τα παιδιά απ’ το κρύο και απ’ την έλλειψη θαλπωρής.

Δεν αντιδρούμε όταν πετάνε έναν άνθρωπο απ’ το λεωφορείο γιατί δεν είχε εισιτήριο και σκοτώνεται. Δεν αντιδρούμε όταν οι φύλακες μας έχουν γεμίσει με ανθρώπους που χρωστάνε στις τράπεζες, ενώ παιδοβιαστές είναι ελεύθεροι έξω. Δεν αντιδρούμε όταν το κράτος αφήνει τους πετρελαιοκράτορες να έχουν «ανέλπιστα υπερκέρδη» και εμείς να πληρώνουμε την βενζίνη σχεδόν 3€ το λίτρο (λίγο έλλειψε να φτάσει εκεί).

Δεν αντιδρούμε όταν οι ιδιωτικοποιήσεις των παροχών ρεύματος μας έφεραν στη θέση να δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους παρόχους και να μην περισσεύει ψίχουλο. Δεν αντιδρούμε όταν οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι μας ευτελίζουν εμπαίζοντας με τη νοημοσύνη μας με όλους τους τρόπους. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! Δεν αντιδρούμε όταν αντί για πυροσβέστες, δασολόγους, δάσκαλους και γιατρούς, το κράτος προσλαμβάνει παππάδες και αστυνομικούς.

Δεν αντιδρούμε όταν οι ταλαίπωροι καίγονται ζωντανοί από σόμπες για να βγάλουν τη νύχτα. Δεν αντιδρούμε που στέλνουμε όπλα σε έναν ξένο πόλεμο ξένων συμφερόντων. Δεν αντιδρούμε που η κατάντια της κοινωνίας μας είναι πλέον τέτοια που αν πας να μπεις στο πλοίο τελευταία στιγμή, προτιμούν να σε σκοτώσουν απ’ το να σε διαχειριστούν..(έχουμε και δουλειές ρε αδερφέ).

Αλλά μην τυχόν και μας κλείσουν τη θέση του πάρκινγκ, θα γίνει ο κακός, χαμός. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει τους παρτάκηδες. Άιντε γιατί τους τα ‘χω μαζεμένα. Κάνουν ότι γουστάρουν.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ. ΜΙΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button