Ειδήσεις

Θήκες iPhone από το The-iStore: Ένα πρωτότυπο δώρο Πάσχα

Μπορεί το Πάσχα να μην συνηθίζουμε να κάνουμε τόσα πολλά δώρα όπως τα Χριστούγεννα, όμως από την άλλη σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξουμε τη φροντίδα μας σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Η αρχή της άνοιξης και η ευφορία που μας διακατέχει είναι οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να διαλέξουμε ένα ξεχωριστό δώρο που θα εκτιμήσει ο παραλήπτης του.

Οι θήκες iPhone είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα τέτοιου δώρου, αφού και χρηστικές είναι και μπορούν να αλλάξουν μεμιάς το στυλ του κινητού χωρίς πολλά χρήματα. Περιηγηθήκαμε στη μεγάλη ποικιλία του The-iStore.gr και βρήκαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, για να κάνετε το πιο όμορφο πασχαλινό δώρο.

Χρώμα

Το βασικότερο ίσως πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το χρώμα της θήκης και καλό είναι να πρωτοτυπήσετε. Τα χρώματα έχουν την τιμητική τους, μιας και είναι άνοιξη, οπότε σας προτείνουμε να κινηθείτε σε παστέλ αποχρώσεις που τραβούν τα βλέμματα και είναι πολύ όμορφες και για το καλοκαίρι που έρχεται.

Την προσοχή μας τράβηξαν:

  • η μωβ glitter θήκη της Speck για το iPhone 13
  • το απαλό ροζ της θήκης ESR για το iPhone 12
  • το απίθανο matcha green της θήκης της ESR για το iPhone 11
  • ο ιδιαίτερος σχεδιασμός και το εκτυφλωτικό κοραλί της θήκης της ESR για το iPhone XR.

Σχέδιο

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να φορέσουμε στο κινητό μας μια θήκη γεμάτη χαρούμενα σχέδια, οπότε σίγουρα ένα τέτοιο ανοιξιάτικο δώρο θα εκτιμηθεί δεόντως από αυτόν (ή πιθανότερα αυτή) που θα το λάβει. Το floral έχει την τιμητική του και οι επιλογές είναι πολλές:

  • η μαλακή και στυλάτη θήκη της Guess
  • η διαφανής θήκη με παιώνιες και χρυσές λεπτομέρειες
  • η ροζ θήκη με μανόλιες σε boho στυλ
  • η minimal και χαρούμενη θήκη της Spigen

Υλικό

Το υλικό της θήκης έχει να κάνει με τον βαθμό προστασίας που παρέχει και εδώ η ποικιλία είναι μεγάλη. Αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες του ατόμου που θα χρησιμοποιήσει τη θήκη, τις δραστηριότητές του κλπ.

Γενικά, το πιο συνηθισμένο υλικό είναι η σιλικόνη, η οποία είναι μαλακή και απορροφά τους κραδασμούς σε περίπτωση πτώσης. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι η κομψότητα και η λεπτή κατασκευή της, χάρη στην οποία η θήκη δεν προσθέτει έξτρα όγκο στη συσκευή. Αντίστοιχης λογικής είναι και το TPU, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις έχει αυξημένο χείλος περιμετρικά της οθόνης, έτσι ώστε αυτή να είναι προστατευμένη σε περίπτωση πτώσης.

Αν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος γρατζουνιάς ή πτώσης του κινητού, οι ενισχυμένες θήκες με ανθρακονήματα και πολυκαρβονικό υλικό είναι η κατάλληλη επιλογή. Από την άλλη, για δραστηριότητες, στις οποίες το κινητό έρχεται σε επαφή με σκόνη, υγρασία και άμμο, η θήκη θα πρέπει να καλύπτει επαρκώς όλες τις θύρες.

Μια εξαιρετικά κομψή λύση που ταιριάζει πολύ σε γυναίκες αλλά και άντρες είναι οι θήκες-πορτοφόλια, οι οποίες βγαίνουν σε πληθώρα χρωμάτων και καλύπτουν τόσο την πίσω όσο και την μπροστινή πλευρά του κινητού, ενώ επιπλέον προσφέρουν και έξτρα θήκες για τις κάρτες και τα χρήματα.

Δείτε τη μεγάλη συλλογή του The-iStore.gr σε θήκες iPhone και επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για φέτος το Πάσχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button