ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκας κινούνται, πλέον, όλοι στην Ξάνθη έπειτα απο την διακοπή της διοργάνωσης λόγω των αγώνων της εθνικής μας ομάδας. Τα δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στα ΤΕΠ και την Ένωση Θράκης ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας (αλλα και απο τους φίλους που τα παρακολούθησαν).

      Σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκας κινούνται, πλέον, όλοι στην Ξάνθη έπειτα απο την διακοπή της διοργάνωσης λόγω των αγώνων της εθνικής μας ομάδας.  Τα δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στα ΤΕΠ και την Ένωση Θράκης ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για  την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας (αλλα και απο τους φίλους που τα παρακολούθησαν). 


       Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Βάλλας και ο Γιουρασόφσκι επέστρεψαν και αγωνίστηκαν κόντρα στην Ένωση Θράκης, ενώ οι Κωστούλας και Ζουέλα γύρισαν αμφότεροι χτές (20/11) στις προπονήσεις. Έτσι όλα δείχνουν πως ο Νίκος Κεχαγιάς θα μπορέσει να επιλέψει την καλύτερη 18άδα  εν όψη του κρίσιμου αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.


      Όπως είναι γνωστό, μεσοβδόμαδα ξεκίνησαν οι πρώτες “εκκαθαρίσεις” στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Εκτός, λοιπόν, απο τον Πατρίς Νουκέ, παρελθόν (ουσιαστικά) αποτελεί και ο Ντάβιντ Μόλ.


Καθώς, λοιπόν, κάποιοι παίκτες αποχωρούν, τα ονόματα κάποιων άλλων αρχίζουν να ακούγονται για την περίοδο των χειμερινών μεταγραφών…


      Ο Πετρόπουλος (Αιγάλεω), ο Ντιαλό (Πανθρακικός) και ο Τάντιτς (Πανσερραϊκός) είναι τα πρώτα που έχουν διαρρεύσει, ενώ (όπως συνηθίζεται) και άλλα θα ακουστούν τις προσεχείς ημέρες…


      Το ίδιο, βέβαια, συμβαίνει και στο αντίπαλο στρατόπεδο του Ηρακλή που προέρχεται απο μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ…


Μιχάλης Κωνσταντίνου και Χάρης Παππάς είναι οι πρώτοι που ακούστηκαν για τον “Γηραιό” με τον δεύτερο να έχει απορρίψει την πιθανότητα να φύγει από την ΑΕΚ. Επίσης ο Γιόναν Γκαρσία θεωρείται “κλεισμένος” για τον Γενάρη.


     Στα αγωνιστικά, ο Παπαζαχαρίας θα λείψει από κάθε αγωνιστική δράση για δύο μήνες, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μέση του (δισκοκήλη) αντιμετωπίστηκε με επέμβαση. Ο Πουρσανίδης ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ και οι Χλωρός και Ζμπόντσακ ακολουθούν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα. ΑΝτίθετα, οι Μπένκο και Περπερίδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.


    Στα Πηγάδια αναμένεται να βρεθούν περίπου 500 φίλοι του Ηρακλή, καθώς σε αυτό τον αριθμό εισιτηρίων συμφώνησαν οι δύο ΠΑΕ. 


 


 Σ. Κατσαούνης 


xanthifans.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button