Skoda Ξάνθη – CSKA Σόφιας

Η SKODA ΞΑΝΘΗ εκμεταλλευόμενη την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των προκριματικών αγώνων του Euro 2008 θα δώσει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 20:30 διεθνές φιλικό παιχνίδι με την CSKA Σόφιας.


Για τους φίλους της ομάδας μας που έχουν προμηθευτεί την κάρτα μέλους η είσοδος τους θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας τους στην ανάλογη θύρα. Επίσης για τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική συνάντηση και δεν έχουν την κάρτα μέλους της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ θα υπάρξει εισιτήριο για τις Θύρες Β1 και Σταμάτη Γεωργουδάκη (Θύρα Γ) το οποίο και θα τιμάται με 15 Ευρω.


 Έξτρα πριμ, τρέλα για Πόι! Πω πω Πόι!


 


Αργεντίνικη σφραγίδα είχε η πρεμιέρα για την Ξάνθη που νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ τον ΠΑΟΚ. Ο Μάουρο Πόι χάρισε το πρώτο “τρίποντο” στην Ξάνθη, οι φίλαθλοι πήγαν στον έβδομο ουρανό και το αφεντικό τρελάθηκε!


Ο Χρήστος Πανόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου και ανακοίνωσε ότι θα δώσει έξτρα πριμ 50.000 ευρώ. Και μπορεί ο Ντιέγκο Κιντάνα να ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ωστόσο ο Μάουρο Πόι αποτέλεσε τον παίκτη που έκρινε την αναμέτρηση. Πέρασε στο 55’ στον αγωνιστικό χώρο και στο 63’ με κίνηση καθαρόαιμου στράικερ νίκησε τον απροσπέλαστο, μέχρι εκείνη την ώρα, Φερνάντες.


Έτοιμοι για το ταξίδι


Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της SKODA Ξάνθης, με τον προπονητή της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Το πρωί της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναχωρησαν οδικώς για τη Σόφια, εκεί δηλαδή, όπου θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη τη Λέφσκι Σόφιας.


 Το ερχόμενο Σάββατο, οι Θρακιώτες πρόκειται να δώσουν άλλη μία φιλική αναμέτρηση, στην έδρα τους, με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σόφια, απαρτίζεται από τους: Λυμπερόπουλο, Μολ, , Ριζογιάννη, Φλίσκα, Γιουρασόφσκι, Καζάκη, Διγκόζη, Βάλλα, Τόμιτς, Μπάρκογλου, Ντελγκάδο, Σταθάκη, Μπαξεβανίδη και Ρατζίνσκι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button