Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

Από την Ηγουμενίτσα ξεκινησε η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, κατά μήκος της Εγνατίας οδού, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τελευταίο σταθμό τον Έβρο και το Διδυμότειχο.

Από την Ηγουμενίτσα ξεκινησε η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, κατά μήκος της Εγνατίας οδού, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τελευταίο σταθμό τον Έβρο και το Διδυμότειχο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία Διδυμοτείχου. Η ομιλία του κ. Παπανδρέου θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Νέας Ορεστιάδας, Κομοτηνής και Καβάλας, ενώ έχουν προγραμματιστεί ειδικές εκπομπές από τους τρεις ραδιοσταθμούς για την κάλυψη της περιοδείας στην Αν. Μακεδονία – Θράκη. Μετά την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη, όπου το πρωί της Δευτέρας θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου το μεσημέρι της Κυριακής θα επισκεφθεί τους Τοξότες, θα χαιρετίσει τους κατοίκους της περιοχής και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Πόρτο Λάγος οπου θα γευματίσει.
Το πρόγραμμα των επισκέψεών του την Κυριακή 24/6/2007 έχει ως εξής:
10.20: Αφιξη στην Αμφίπολη – Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο – Δήλωση 11.15: Αφιξη στη Γαλυψό 12.05: Αφιξη στην Ελευθερούπολη – Χαιρετισμός 12.30: Αναχώρηση για Τοξότες (Δήμος Τοπείρου – Νέστος) 13.15: Αφιξη στους Τοξότες – Χαιρετισμός 14.00: Αναχώρηση για Πόρτο Λάγος 14.30: Αφιξη στο Πορτο Λάγος – Γεύμα 17.45: Αφιξη στις Σάπες – Χαιρετισμός 19.45: Αφιξη στο Διδυμότειχο 20.00: Ανοιχτή Ομιλία 22.00: Δείπνο 23.00: Αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη Διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη ΔΕΥΤΕΡΑ 25/6/2007 09.45: Δηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη 11.15: Αναχώρηση για Αθήνα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button