Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

1.

1. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή 

 Συνελήφθη προχθές το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.    

 Συγκεκριμένα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες και αναζητήσεις οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, ο οποίος, μαζί με έναν άγνωστο δράστη που αναζητείται, μετέβη, πρώτες πρωινές ώρες της 27-11-2011, σε κατάστημα της ευρύτερης περιοχής της Ξάνθης και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα.  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

 

2. Σύλληψη δύο ημεδαπών  για κλοπή

 Συνελήφθησαν χθες πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή. 

 Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς,  διότι είχαν διαρρήξει έναν (1) αυτόματο πωλητή και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 10 Ευρώ.  

 Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία  και το χρηματικό ποσό των 10 Ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.  

 

3. Σύλληψη ημεδαπού

 για παράβαση του Νόμου περί Όπλων

 Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 38χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.  

 Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 38χρονου, εντόπισαν ένα (1) μεταλλικό σπαθί, συνολικού  μήκους 52 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

 

4. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 Συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 18χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.       

 Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 18χρονου, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 12,7 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα.  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

5. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 32χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.       

 Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 32χρονου:

 – δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους 2,5 γραμμαρίων

 – μία (1) σύριγγα, με διάλυμα ηρωίνης

 –           το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ

 τα οποία και κατασχέθηκαν.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα.  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

 

6. Σύλληψη ημεδαπού για δικαστική απόφαση

 Συνελήφθη, την Τρίτη το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε προς εκτέλεση μια καταδικαστική απόφαση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button