Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς μετά τις μέρες ξεκούρασης που είχαν, έδωσαν το ραντεβού τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας όπου και πλέον ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος της Super League που είναι εναντίον του Πανιωνίου.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς μετά τις μέρες ξεκούρασης που είχαν, έδωσαν το ραντεβού τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας όπου και πλέον ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος της Super League που είναι εναντίον του Πανιωνίου. 

 

Ο τεχνικός ηγέτης της SKODA ΞΑΝΘΗ, Γιώργος Παράσχος, μαζί με τον Team Manager, Γιώργο Κασναφέρη υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν ενόψει των ημερών των Χριστογέννων να εχούν την υγεία τουςόπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας τους.  

 

Από το πρώτο κάλεσμα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος έλλειπαν 4 ποδοσφαιριστές που είχαν επιπλέον άδεια από την διοίκηση και αναμένονται να έρθουν τις επόμενες μέρες.

 

Ο λόγος για τους Χάρη Παππά, Χούαν Πάμπλο Αβεντάνο και Ναμπίλ Ταιντέρ που αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα και να πάρουν μέρος στις προπονήσεις. Απών είναι και ο Ντιέγκο Κιντάνα που αναμένεται σήμερα στην Ξάνθη. 

 

Το πρόγραμμα για την Δευτερα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. 

 

Ενόψει των εορτών ο ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ, Κώστας Φλίσκας έδωσε τις δικές του ευχές μέσω του skodaxanthifc.gr:

 

 “Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας να αποκτήσουμε την απαραίτητη ενέργεια για την δύσκολη συνέχεια.

 

Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στην ομάδα μας ότι το καλύτερο έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

 


 

Με όπλο την έδρα της

 

κάνει όνειρα για πλέι οφ 

 

Ισως είναι λίγο πρόωρο να βγουν κομπιουτεράκια, ωστόσο η πορεία της Ξάνθης στον πρώτο γύρο ωθεί τους ανθρώπους της ομάδας προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Θα υποδεχτούν το 2009 φιγουράροντας στην έκτη θέση μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη ΑΕΚ. Και το ευνοϊκό πρόγραμμα του δεύτερου γύρου έχει μπολιάσει τους ανθρώπους της ομάδας με θετικές σκέψεις για ακόμα καλύτερη πορεία.

 

Και λέμε ευνοϊκό πρόγραμμα, καθώς η Ξάνθη θα δώσει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος εννιά εντός έδρας αναμετρήσεις, με αντιπάλους θεωρητικά βατούς, δεδομένου ότι έχει ήδη έχει αντιμετωπίσει τους τρεις μεγάλους του τέως ΠΟΚ.  Ετσι, αν αξιοποιήσει στο έπακρο τον παράγοντα έδρα και συνεχίσει τις καλές εκτός έδρας φετινές εμφανίσεις, δικαιούται αδιαμφισβήτητα να κάνει όνειρα για πλέι οφ.

 

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων εκκρεμούν ακόμα οι υποθέσεις των Λαμπριάκου (φωτό), Μαρσελίνιο, Αβενάντο και Μασιέλ, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

 

ΒΙΚΥ ΣΙΩΡΗ

 


 

Αποδεσμεύσεων

 

συνέχεια 

 

Οι αποδεσμεύσεις των Λορεφίσε και Βάλνερ δεν θα είναι οι τελευταίες για την Ξάνθη.

 

 Οι διοικούντες της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη που μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει μόνο τον Ευθύμη Κοττίτσα, μπορεί να κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά θα συνεχίσουν και την εκκαθάριση του ρόστερ.

 

Επόμενοι στη σχετική λίστα είναι οι Αβεντάνο και Μαρσελίνιο, με τους ανθρώπους της Ξάνθης να θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των παικτών της ομάδας.

 

Σε ό,τι αφορά τον Αβεντάνο, η περίπτωσή του δεν φαντάζει τόσο εύκολη. Ο παίκτης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, με βάση και το υψηλό το του συμβόλαιο (190.000 ευρώ το χρόνο), ωστόσο φαίνεται να “κλωτσάει” στην πρόταση για λύση της συνεργασίας, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

 

Οσο για τον Μαρσελίνιο, ενώ αρχικά είχαν γίνει σκέψεις για δανεισμό του παίκτη (είχε δοκιμαστεί και στον Ολυμπιακό Βόλου), μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σύλλογος που να τον θέλει, με τις σκέψεις για αποδέσμευσή του να ισχυροποιούνται.

 

Πάντως, σε δεινή θέση βρίσκεται και ο Μασιέλ, ο οποίος όμως φαίνεται επίσης να αντιδρά στο ενδεχόμενο αποδέσμευσης, με την περίπτωσή του να εξετάζεται μετά τις γιορτές.

 

 Επιπλέον, εκκρεμεί και το θέμα του Σταύρου Λαμπριάκου που έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, με τον Πανόπουλο να  χειρίζεται προσωπικά το θέμα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button