Ακουστηκαν…ειπώθηκαν…θεάθηκαν…

Ο ΣΑΒΒΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Τελικά ο Άγγελος Σαββανίδης τα ζύγισε από εδώ τα ζύγισε από εκεί και αποφάσισε να κάνει οριστικά πίσω στη διεκδίκηση του Δήμου Ξάνθης.
Με δημόσια επιστολή του ανακοίνωσε την απόφασή του και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να κατέρθει στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η κίνηση του αυτή σίγουρα θα δυσαρέστησε πολλούς που τον ήθελαν να διεκδικεί το Δήμο Ξάνθης, τασσόμενοι μάλιστα στο πλευρό του, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ωστόσο ο κ. Σαββανίδης κρίνοντας τα δεδομένα τόσο της δικής του υποψηφιότητας, όσο και γενικά το όλο σκηνικό και κλίμα, αποφάσισε πως καλύτερα θα ήταν να κάνει πίσω, εφόσον η υποψηφιότητα του δεν μπόρεσε να λειτουργήσει πάνω στο πολιτικό πλαίσιο, που ο ίδιος επιθυμούσε.
Πολιτικοί λόγοι, όπως υπογράμμισε στην επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας μαζί του πριν από την κοινοποίηση της επιστολής του στα τοπικά ΜΜΕ, ήταν αυτοί που τον οδήγησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Λίγο πριν από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές δε θα ήταν και ότι καλύτερο κυβερνητικό στέλεχος να επισκέπτεται δήμαρχο προερχόμενο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και να τον συγχαίρει για το έργο που έχει παραχθεί στο δήμο του ή να εγκαινιάζει τη λειτουργία ενός γραφείου ανταποκριτών ΟΑΕΔ, για παράδειγμα στο Δήμο Βιστονίδας, το οποίο ήδη εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής.
Αν και οι σχέσεις του Υφυπουργού Απασχόλησης κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου με το Δήμαρχο Βιστωνίδα είναι άριστες και ο υπουργός έχει στηρίξει πολλές από τις προτάσεις του Δημάρχου, ωστόσο οι διαφορετικοί πολιτικοί χώροι στους οποίους ανήκουν, λειτούργησαν ανασταλτικά στο να επισκεφθεί το Δήμο Βιστωνίδας ο υφυπουργός Απασχόλησης.
Αυτό όμως δεν εμπόδισε στο να συναντηθούν οι δυο άνδρες στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, όπου ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Βασίλης Τσολακίδης ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί μαζί με τα στελέχη της ΝΔ και τους φορείς του νομού.

Ο ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΝΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ

Επίσκεψη μιας μέρας πραγματοποίησε στην Καβάλα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Κατατζαφέρης. Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν να ανακοινώσει τις υποψηφιότητες στις Νομαρχίες Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και να παρουσιάσει τους υποψήφιους στις τοπικές επιτροπές των κομμάτων.
Για την υπερνομαρχία ανακοίνωσε το όνομα-έκπληξη του γνωστού σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Κολάτου.
Τέλος για την Δράμα της κυρίας Βαφειάδου και στην Καβάλα του κ. Κάζου. Ο κ. Καρατζαφέρης παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του μετά το τραγικό περιστατικό της Καρπάθου, των τριών κατασκόπων στην Κρήτη και το νέο επεισόδιο στα Ιμια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button