Τοπικά νέα

Οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου συμμετέχουν στη συγκέντρωση το πρωί της Κυριακής

Μετά από συνάντηση με εκπροσώπους της ομάδας πρωτοβουλίας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ, η οποία απαρτίζεται από πολίτες διαφόρων επαγγελματικών χώρων, ενημερωθηκαμε ότι έχει ως μοναδικό κίνητρο την συμμετοχή όλων των Ξανθιωτών στον αγώνα για την διάσωση του Νοσοκομείου μας.
Εφόσον η αρχή του Σωματείου μας είναι να αναδείξουμε την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο μας και να αγωνιστούμε για το μέλλον του και το μέλλον της δημόσιας υγείας στον τόπο μας αποφασίσαμε την συμμετοχή μας στην συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 27/8 και ώρα 11:00 το πρωί στην πύλη του Νοσοκομείου.
Όλοι μαζί, εργαζόμενοι πολίτες και ιθύνοντες ας προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε άμεσα υλοποιήσιμες λύσεις, ώστε να βοηθήσουμε το Νοσοκομείο να εξέλθει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, με τις συνεχείς αποχωρήσεις ιατρών και γενικότερα με την τραγική έλλειψη έμψυχου δυναμικού.
Επειδή η υγεία πρέπει να είναι προσβάσιμη στον καθένα και αποτελεί αδιαπραγμάτευτο αγαθό για κάθε πολίτη, η διεκδίκηση θα πρέπει να είναι μαζική και στοχευμένη.
Όλοι μαζί οι πολίτες της Ξάνθης πέρα από κομματικές ταυτότητες, για να εξασφαλίσουμε την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Γεωργιάδου Ελένη Χρηστάκη Μαρία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button