Η ΜΑΚΡΟ ΞΑΝΘΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΜΑΚΡΟ ΞΑΝΘΗ τελικά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ και την επόμενη αγωνιστική περιοδο 2008-2009.

Η ΜΑΚΡΟ ΞΑΝΘΗ τελικά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ και την επόμενη αγωνιστική πε΄ριοδο 2008-2009.


Για όσα συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι αλλά και για την τελική απόφαση της συμμετοχής, ο πρόεδρος της ΜΑΚΡΟ κ. Νικολοπουλος έδωσε στη δημοσιότητα χθες το απόγευμα γραπτή δήλωση (θα δημοσιευτεί στο αυριανό μας φύλλο).


“Γίνεται μεγάλη αλλά αργοπορημένη προσπάθεια ώστε η αγωνιστική παρουσία της Ξανθιώτικης ομάδας να είναι αξιοσέβαστη και να τιμά την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α2, διαψεύδοντας όλους όσους πίστευαν ότι αδυνατεί να συμμετάσχει λόγω οικονομικών δυσκολιών” τονίζει ο κ. Νικολόπουλος


 


Πρόταση σε Μαντούνι 


Μια σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει η Skoda Ξάνθη, η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αχμέντ Ρέντα Μαντούνι, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο Κατάρ με την Αλ Γκαράφα, ενώ το 2005 κλήθηκε να φορέσει τη φανέλα της Αλγερίας.


Ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός, που το 2002 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Γερμανίας με την Ντόρτμουντ, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Μονπελιέ και Μπάγερ Λεβερκούζεν.


Ο 28χρονος αμυντικός είναι πρώτος στη λίστα του Γιάννη Μαντζουράκη, ενώ σε περίπτωση που δεν απαντήσει θετικά, οι διοικούντες θα κινηθούν για την απόκτηση του Αργεντινού Χουάν Πάμπλο Αβεντάνιο, με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.  SKODA ΞΑΝΘΗ – Τουρνουά στην Ξάνθη 


 



ΣΗΜΕΡΑ  ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


Μετά από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Ξάνθη στην Ολλανδία και αυτά της Τουρκίας, θα παρουσιαστεί στους φίλους της. Σήμερα θα υποδεχθεί την Καβάλα και τη Νέα Σαλαμίνα Κύπρου σε τουρνουά όπου θα γίνουν τρία παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών το καθένα. 


Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19:30 με το Ξάνθη – Νέα Σαλαμίνα, στις 20:30 θα ακολουθήσει το Ξάνθη – Καβάλα και το τουρνουά θα κλείσει με το Νέα Σαλαμίνα – Καβάλα στις 21:30.


Αυτοί οι αγώνες θα είναι και οι τελευταίοι εντός έδρας πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, αφού στην συνέχεια θα δοθεί μόνο ένα φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button