ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΙΛΙΕΣ

Τα μέλη του Πανελλήνιου ScooterClub Hellas. gr επισκέφτηκαν την Κυριακή την πόλη της Ξάνθης. Οι αναβάτες των σκούτερ, απόλαυσαν την διαδρομή, τον καφέ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, το καλό φαγητό και φυσικά τη φιλοξενία της πόλης. Έμειναν ικανοποιημένοι και δεσμεύθηκαν ότι θα ξανακάνουν τη συνάντηση τους στην πόλη με τα χίλια χρώματα.

   Τα μέλη του Πανελλήνιου ScooterClub Hellas. gr επισκέφτηκαν την Κυριακή την πόλη της Ξάνθης. Οι αναβάτες των σκούτερ, απόλαυσαν την διαδρομή, τον καφέ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, το καλό φαγητό και φυσικά τη φιλοξενία της πόλης.


Έμειναν ικανοποιημένοι και δεσμεύθηκαν ότι θα ξανακάνουν τη συνάντηση τους στην πόλη με τα χίλια χρώματα.


    Το scooterClubHellas.gr ιδρύθηκε το 1996 από μία παρέα τριών ατόμων οι οποίοι ήταν διαχειριστές της piatsio Hellas. Έφυγαν και ιδρύσανε το scooterClubHellas. Το forum έχει πάνω από 30.000 επισκέπτες και τα μέλη του Πανελλαδικά είναι 10.200.


Ξεχωρίζουν γιατί δίνουν προτεραιότητα στην ποιοτική παρέα, χωρίς ανταγωνισμό μεταξύ τους και κύριο χαρακτηριστικό την ευγένεια, αναφέρει ο Tεγούσης Νικόλαος, πρόεδρος του κλάμπ ο οποίος ζει στην Θεσσαλονίκη πολλά χρόνια και η καταγωγή του είναι από την Λάρισα.


  Είναι ο υπεύθυνος διαχειριστής του Φόρουμ στο κομμάτι Μακεδονίας και Θράκης. “Σήμερα με μεγάλη μας χαρά φτάσαμε στην Ξάνθη και οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος λόγος είναι ότι θέλαμε πάρα πολύ να γνωρίσουμε με αυτά τα φανταστικά παιδιά που μιλάμε στο διαδίκτυο από το FORUM scooterClubHellas.gr και κατά δεύτερον να κάνουμε την πρώτη μας μεγάλη “βόλτα” εφ όσον μας το επέτρεψε ο καιρός μετά από πολλούς μήνες. Η Ξάνθη είναι μία φανταστική πόλη. Την είχα επισκεφτεί πριν από πολλά χρόνια και είναι πανέμορφη σωστά δομημένη, ζεστή και φιλόξενη”.


Χαρακτηρίζει τη συνάντηση που έγινε στην Ξάνθη μία μίνι πανελλήνια συνάντηση αφού συμμετείχαν μέλη σχεδόν από όλη την Ελλάδα.


Έδωσαν το παρόν τους από την Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Κρήτη και τα περισσότερα άτομα που βρέθηκαν στην Ξάνθη είναι από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.


 


ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


“Είμαστε οπαδοί, φίλαθλοι και ερωτευμένοι με τους δύο τροχούς. Δεν έχει σημασία για εμάς τι οδηγεί κάποιος, πόσα κυβικά είναι, αν είναι σκούτερ, μοτοσυκλέτα.


Για μας οι δύο τροχοί είναι ελευθερία, είναι έρωτας. Τα περισσότερα παιδιά που οδηγούν σήμερα σκούτερ, προέρχονται από μία πολύ μεγάλη γκάμα από μοτοσυκλέτες.


Το σκούτερ είναι πολύ εύκολο και εύχρηστο ειδικά μέσα στις μεγάλες πόλεις. Προτιμάται στην σύγχρονη εποχή μας από πολλούς αναβάτες γιατί συνδυάζει την ευκολία μετακίνησης, τις καλές επιδόσεις και την πολύ καλή συμπεριφορά.


Επομένως κάποιος ο οποίος κινείται κατά κανόνα στην πόλη, όπως η Θεσσαλονίκη και η Ξάνθη, το προτιμά γιατί είναι αυτόματο και εύχρηστο και φυσικά τον προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης”


 



ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ


ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΔΙΚΥΚΛΟ


ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ


Σωστός εξοπλισμός και τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι το διαβατήριο για μία όμορφη διαδρομή. “Αν ο αναβάτης δεν τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και δεν είναι συνετός  είναι σίγουρο ότι θα εμπλακεί σε ατύχημα. Για μένα ποτέ δεν φταίει η υπερβολική ταχύτητα.  Η υπερβολική ταχύτητα έχει άμεση συνάρτηση με το δρόμο. Αυτό που σκοτώνει είναι η έλλειψη αίσθησης κινδύνου που είναι πολύ σοβαρό πράγμα και η παιδεία που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και στους αυτοκινητιστές αλλά ούτε και στους μοτοσικλετιστές. Θεωρώ ότι είναι έγκλημα κάποιος ο οποίος είναι αναβάτης μοτοσυκλέτας να μη φορά κράνος. Προκαλεί την τύχη του. Είναι σαν να έχεις ένα πιστόλι στον κρόταφο και να παίζεις ρώσικη ρουλέτα. Το nickname του διαχειριστή του ScooterClubHellas.gr του παραρτήματος της Ξάνθης vitapinxs Βασίλης Παυλικιάνος μας ετοίμασε μία πολύ θερμή υποδοχή στην Ξάνθη και τον ευχαριστούμε, το καφεδάκι στην πλατεία της Ξάνθης η φωτογράφηση και η επίσκεψη μας σε ταβέρνα της περιοχής μας χαροποιεί όλους.


Το πρόγραμμα έχει καφεδάκι, μικρή διαδρομή στο Βουνό, μετά επιστροφή στην πόλη για ένα καφεδάκι και δυστυχώς τα ωραία πράγματα τελειώνουν πολύ νωρίς. Θα ξεκινήσουμε το απογευματάκι νωρίς για την επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη”.


 



ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:


“Το ScooterClubHellas.gr συνδυάζει


μακρινά ταξίδια και καλή παρέα”.


 Ξεκίνησε από την Αθήνα και έφτασε στην Ξάνθη. ” Συνδυάζω καλή παρέα και μακρινό ταξίδι είναι τέλεια. Η Ξάνθη είναι μία πόλη που έχω ξανάρθει και άλλες φορές με το αυτοκίνητο και καλοκαίρι και χειμώνα. Έκανα διακοπές αρκετές φορές που τις συνδύασα με το μπάνιο στη θάλασσα και βόλτες στα βουνά. Μου αρέσει το μουσουλμανικό στοιχείο που δένει με το Χριστιανικό αρμονικά. Μου αρέσει ο Νέστος και οι εκδηλώσεις που γίνονται. Μόλις ενημερώθηκα από το Forum ότι ετοιμάζεται εκδρομή στην Ξάνθη, τα συνδύασα όλα αυτά μαζί και θεώρησα ότι είναι η ιδανική βόλτα.


Συνάντησα τα υπόλοιπα μέλη στην Θεσσαλονίκη και όλοι μαζί ήρθαμε στην Ξάνθη. Κανόνισα από τη δουλειά μου να πάρω άδεια για την Δευτέρα για να επιστρέψω με την άνεση μου και περιμένουν οι δικοί μου να τους πω τις εντυπώσεις από αυτό μου το ταξίδι στην Ξάνθη”.



ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ


“Οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες ξεχωρίζουν πάρα πολύ από τους υπόλοιπους Έλληνες. Κάνω πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και αυτό που διαπιστώνω στην Βόρεια Ελλάδα είναι κάτι το διαφορετικό.


Εγώ τυχαίνει να μην έχω χωριό πουθενά στην Ελλάδα είμαι βέρος Αθηναίος οπότε έχω το πλεονέκτημα και μπορώ πηγαίνω στα χωριά των άλλων. Η απόλαυση που νοιώθω όταν γυρίζω κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα είναι το κάτι άλλο και προσπαθώ να έρχομαι όσο πιο τακτικά μπορώ.


Είχα κάνει κουμπάρο στην Αλεξανδρούπολη και είχα έναν λόγο να βρίσκομαι στην Θράκη τακτικά. Αλλά μου την “χάλασε” πήρε μετάθεση στην Αθήνα”


 



ΧΑΡΗΣ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ:


“ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ”


“Ξεκίνησα από το Ρέθυμνο για να δω τις ομορφιές της Ελλάδας, να γνωρίσω ανθρώπους, να δω πώς είναι οι πόλεις μας.


Η Ξάνθη, είναι όμορφη πόλη. Να περάσει κανείς και να μείνει. Είναι πολύ ωραία. Όταν θα κατέβω στην Κρήτη θα τους πω ότι οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες είναι πολύ ζεστοί άνθρωποι και πολύ φιλόξενοι”


 



O nickname του διαχειριστή


του ScooterClubHellas.gr παραρτήματος Ξάνθης


vitapinxs Βασίλης Παυλικιάνος  αιτία της συνάντησης


Ο εμπνευστής της φιλοξενίας μέλος του ScooterClubHellas.gr και διαχειριστής του FORUΜ για τη Θράκη Βασίλης Παυλικιάνος έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να φιλοξενήσει τους τριάντα περίπου επισκέπτες και να τους ξεναγήσει στην πόλη της Ξάνθης και τη γύρω περιοχή.


Παρόλη την κούραση και ευθύνη, δηλώνει ικανοποιημένος που η όμορφη Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα, δεν απογοήτευσε τους καλεσμένους που ήρθαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδος.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button