Άλλο ένα βήμα μπροστά

Συνεχίζει να πρωτοπορεί η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς τα έργα της στα Πηγάδια δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό… Ολοκληρώθηκε άλλο ένα “κομμάτι” στο εντυπωσιακό “παζλ” του προπονητηρίου της επαγγελματικής ομάδας με την Αίθουσα Αναψυχής των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους.

Συνεχίζει να πρωτοπορεί η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς τα έργα της στα Πηγάδια δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό…


Ολοκληρώθηκε άλλο ένα “κομμάτι” στο εντυπωσιακό “παζλ” του προπονητηρίου της επαγγελματικής ομάδας με την Αίθουσα Αναψυχής των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους.


Δεν είναι μόνο το πληρέστατο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων αλλά και οι εγκαταστάσεις στις οποίες δουλεύει το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό τμήμα της.


Μετά τα δύο γήπεδα, τους χώρους αποθήκευσης υλικού / ιματισμού, τα αποδυτήρια, τα ξεχωριστά γραφεία του προπονητικού team, το γυμναστήριο, το φυσιοθεραπευτικό κέντρο και το ιατρείο, η SKODA ΞΑΝΘΗ φρόντισε να υπάρχει άλλο ένας χώρος πλήρης και λειτουργικός.


Η αίθουσα αναψυχής είναι το τελευταίο “λιθαράκι” στο εντυπωσιακό προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ένας χώρος ο οποίος δημιουργήθηκε για να περνούν οι ποδοσφαιριστές στιγμές πριν και μετά τις ασκήσεις, οι οικογένειές τους να παρακολουθούν προπονήσεις, αλλά ταυτόχρονα κι ένα πολύ χρήσιμο “εργαλείο” για τον προπονητή καθώς ο χώρος αυτός διαθέτει όλα τα υπερσύγχρονα μέσα και τις δυνατότητες (projector, τηλεοράσεις, DVD, βίντεο, συνδρομητικά αθλητικά κανάλια) προκειμένου να παρακολουθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα τους επόμενους αντιπάλους.


Επίσης υπάρχει βιβλιοθήκη με ξενόγλωσσα και ελληνικά λογοτεχνικά βιβλία αλλά και με βιβλία εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.


Τέλος η πολυδύναμη αίθουσα αναψυχής διαθέτει ασύρματο ίντερνετ και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ υπάρχει ψυγείο και χώρος για την δημιουργία ροφημάτων.


 


Επιστροφή στη βάση


 


Η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψε στην βάση της και στις προπονήσεις. Οι πέντε (Στρμπα, Γκσπούρνινγκ, Καθάριος, Βασιλακάκης, Κατόγκο) από τους έξι παίκτες που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς των εθνικών τους ομάδων δεν βρίσκονται στην Ξάνθη, ενώ ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι θα ενσωματωθεί την Τετάρτη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.


Αναφορικά με τους τραυματίες, οι Κωστούλας, Έλλινγκτον, Κιντάνα συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ την προπόνηση παρακολούθησε με πολιτική περιβολή και ο νεαρός Πέτρος Μάνταλος.


Επίσης δεν προπονήθηκαν ο Ελβετός αριστερός μπακ Κιμ Τζάγκι και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Γκλέισον Σάντος. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάτι σημαντικό και αναμένεται σύντομα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button