ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ κ. Δημήτριος Σταμάτης στο πλαίσιο της έκθεσης “PHILOXENIA”,σας προσκαλεί την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:30 σε δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Α.Μ.Θ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στην Θεσσαλονίκη. (Περίπτερο 16 σταντ 18Α)

*Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας  Α.Μ.Θ κ. Δημήτριος Σταμάτης στο πλαίσιο της έκθεσης “PHILOXENIA”,σας προσκαλεί  την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:30 σε δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Α.Μ.Θ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στην Θεσσαλονίκη.  (Περίπτερο 16 σταντ 18Α)


 



*Μία ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουν οι δείκτες των ρολογιών στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου και θα δείξουν 03.00.


Με την αλλαγή της ώρας μπαίνουμε πλέον και ωρολογιακά στην χειμερινή περίοδο , καθώς λήγει η εφαρμογή της θερινής ώρας .


 



*Την κοινή πρότασή τους προς την Περιφέρεια, για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων σε επίπεδο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα διαμορφώσουν οι δήμοι του Έβρου, στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία της Τ. Ε. Δ. Κ. του νομού, στην Αλεξανδρούπολη.


Εν τω μεταξύ, στη 1 το μεσημέρι της επόμενης Τετάρτης, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή των δημάρχων του Έβρου, του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας και του νομάρχη, όπου θα εξεταστούν οι αναπτυξιακές προοπτικές και τα προβλήματα του νομού καθώς και ζητήματα αντιπλημμυρικής θωράκισής του. 


 



*Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Κοτσούδης Δημήτρης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη της Ξάνθης


 


*Μετά τις πρόσφατες κρίσεις των Διευθυντών και των Προϊσταμένων Δ/θμιας Εκπ/σης από το ΥΠΕΠΘ, οι τοποθετήσεις των νέων στελεχών της Δ/θμιας Εκπαίδευσης έχουν ως εξής:


Κωνσταντίνος Πυλαρινός, Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ξάνθης


Γεώργιος Παπαδόπουλος, Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ξάνθης


Μαρία Χατζοπούλου, Προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Ξάνθης.


 


*Το Πολιτικό Γραφείο του κ. Αλέξανδρου Κοντού από την ερχόμενη Δευτέρα θα λειτουργεί στη νέα διεύθυνση, Παύλου Μελά 23 στον 1ο όροφο (πάνω από το ΤΕΒΕ)


 


*Κάθε μέρα 9, 11  το πρωί και 1 το μεσημερι τοπικη ενημερωση από το ΡάδιοΑρβύλα 88,8 FM με τον Κοσμά Γεωργιάδη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button