Φιλικό με τους Νέους

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Μ. Τετάρτη το απόγευμα. Η SKODA ΞΑΝΘΗ – υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της Χρήστου Πανόπουλου – αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Νέων της στην συνέχεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι κατάταξης της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Μ. Τετάρτη το απόγευμα. Η SKODA ΞΑΝΘΗ – υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της Χρήστου Πανόπουλου – αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Νέων της στην συνέχεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι κατάταξης της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό. Το τελικό σκορ (5-3) που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Μαρσελίνιο (24’), Βασιλακάκη (51’), Αλτιπαρμακόφσκι (60’), Σμιθ (63’), Βασιλακάκη (64’), Αλτιπαρμακόφσκι (70’), Σολτάνι (71’), Αλτιπαρμακόφσκι (80’) έχει μικρή σημασία καθώς σκοπός του φιλικού ήταν να ανέβουν οι ρυθμοί της ξανθιώτικης ομάδας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης (Γαβριηλίδης – Μπαχαρίδης).
Με την SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησαν οι: Λοντίγκιν, Γούτας, Βάλλας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρίν, Μαρσελίνιο, Ράνος, Ονουάτσι. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Λυμπερόπουλος, Τριάδης, Παΐτο, Κομεσίδης, Ντάνι, Πρίττας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πλατέλλας, Σμιθ, Σολτάνι.
Με την ομάδα Νέων ξεκίνησαν οι: Ζαρόπουλος, Κολλαράς, Λάσπατζης, Τσαμούρης, Παπαδιώτης, Ελληνίδης, Μπαρέττας, Τορομανίδης, Νάκα, Γούλας, Παπαδημητρίου ενώ ο Νίκος Κεχαγιάς χρησιμοποίησε και τους Ορφανίδη Λ., Αλτιπαρμακόφσκι, Παρασκευά, Κούτρα, Ψύρρα, Ζλατίνη και Βαλαβανόπουλο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button