Τρίτο Μάτι

Αλμπανόπουλος: «Χάθηκαν οι εταιρίες της πόλης σου Δήμαρχε; Είσαι Δήμαρχος της Ξάνθης και πρέπει να στηρίζεις αυτή την πόλη»

Ο γνωστός επαγγελματίας της πόλης μας Νίκος Αλμπανόπουλος (Computer Consulting Ν. Αλμπανόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.) διαμαρτύρεται για μία ακόμα ανάθεση του Δήμου Ξάνθης  σε εταιρεία πληροφορικής  εκτός Ξάνθης για την παρουσίαση ενός app και ενώ υπάρχουν αξιόλογες εταρείες στην πόλη μας.

 Γράφει στα «Στραβά και Ανάποδα»:

«Δυστυχώς  θέλω πολύ μία φορά να γράψω για ”τα καλά να λέγονται” αλλά όταν έχεις ένα Δήμαρχο που κάθε φορά σε εκπλήσσει, αυτό θα αργήσει να έρθει. Χθες λοιπόν έγινε η παρουσίαση ενός app από τον Δήμο για τους πολίτες αυτής της πόλης. Με έκπληξη μου είδα ότι έγινε με τη γνωστή μέθοδο της ανάθεσης, δεν είμαι αρνητικός σε αυτό, σε μία εταιρία της διπλανής Κομοτηνής!!!! Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι η Κομοτηνή πονούσε πάντα σε εταιρίες πληροφορικής, έχει από τις λιγότερες, αναλογικά σε όλη τη χώρα. Και έρχομαι και λέω, χάθηκαν οι εταιρίες της πόλης σου Δήμαρχε, δόξα τον Θεό έχουμε αρκετές, και μάλιστα αξιόλογες, βγάζοντας την εταιρία μου απ’ έξω για να μην παρεξηγηθώ. Είσαι Δήμαρχος της Ξάνθης και πρέπει να στηρίζεις αυτή την πόλη. Μάλιστα κάτι παρόμοιο είχε προταθεί αλλά φαίνεται δεν ήταν αρεστό στους ημέτερους. Δεν είναι κάτι τρομερό, δεν ανακαλύψατε τον τροχό, γιατί θέλεις Δήμαρχε συνέχεια να εκτίθεσθε σε όλους μας, ζητώντας όμως σε λίγο καιρό την ψήφο μας. Για μία ακόμη φορά έδειξες την αγάπη σου στους πολίτες-επιχειρηματίες, αυτής της πόλης. Και για να μην αρχίσουν τα διάφορα, ας κοιτάξετε το backround της εν λόγω εταιρίας και τα έργα της, προς Θεού δεν θέλω να θίξω κανένα, απλά αν ήταν κάποια εταιρία με περγαμηνές δεν θα το συζητούσα, αν και πάλι είμαι υπέρμαχος του τόπου μου, άσχετα αν δεν είμαι από εδώ. Έχοντας όμως 45 χρόνια διαμονής, είναι πατρίδα μου. 

Εν μέσω καύσωνα Δήμαρχε, μας δρόσισες, συγχαρητήρια.»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button