Ειδήσεις

Ο Σάββας Μελισσόπουλος για τον τελικό κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Σε μία γιορτή του αθλητισμού και του μπάσκετ της Ξάνθης, παρακολουθήσαμε χθες τον τελικό κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης» στο κατάμεστο ΔΑΚ Ξάνθης, έναν καταπληκτικό αγώνα μεταξύ της Ασπίδας Ξάνθης και του Λεύκιππου Ξάνθης.

Πρωταγωνιστές οι αθλητές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα και μας χάρισαν υπέροχες αθλητικές στιγμές!

Συγχαίρουμε θερμά τον Λεύκιππο Ξάνθης για την κατάκτηση του κυπέλλου και την Ασπίδα Ξάνθης για την καταπληκτική της προσπάθεια μέχρι τέλους.

Είμαστε υπερήφανοι που δύο ομάδες της Ξάνθης κατάφεραν να βρίσκονται στον τελικό, κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας.

Υποχρέωση του Δήμου Ξάνθης είναι να συντηρεί σωστά και να αναβαθμίζει τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες αγωνίζονται οι αθλητές μας και να στέκεται διαρκώς αρωγός σε όλα ανεξαιρέτως τα αθλητικά σωματεία που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης μας, χωρίς διαχωρισμούς, συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι να παρέχουν υψηλού επιπέδου αθλητισμό – πολιτισμό στη νεολαία του τόπου μας.

 

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

 “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button