Τοπικά νέα

Υποψήφιοι με την παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» οι κκ. Ραΐφ Ογλού Ραΐφ και Σαλή Ογλού Ερέν στις Δημοτικές Εκλογές 2023

Τον Δήμαρχο  Τοπείρου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Ραΐφ Ογλού Ραΐφ και Σαλή Ογλού Ερέν όπου συζητήθηκε η πορεία του έργου αναβάθμισης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης, προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ περίπου, που ξεκινάει το επόμενο διάστημα και αφορά τους οικισμούς της Κοινότητας Ευλάλου. Επίσης, έγινε αναφορά στην αποκατάσταση των υδραγωγείων στους οικισμούς Δεκάρχου και Κεντητής, καθώς και στις παρεμβάσεις επισκευής οδοστρωμάτων που πρόκειται να υλοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στους οικισμούς του Δήμου μας.

Οι κκ. Ραΐφ Ογλού Ραΐφ και Σαλή Ογλού Ερέν ανέφεραν ότι τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν παρεμβάσεις ουσιαστικής σημασίας που αλλάζουν προς το καλύτερο την περιοχή μας και εξέφρασαν την υποστήριξη τους και την προθυμία τους να συμβάλουν σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον κ. Ραΐφ Ογλού Ραΐφ και τον κ. Σαλή Ογλού Ερέν, από τον οικισμό Ηλιόπετρα του Δήμου μας, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Οι κκ. Ραΐφ Ογλού Ραΐφ και Σαλή Ογλού Ερέν κατά το διάστημα της θητείας τους ως Δημοτικοί Σύμβουλοι Τοπείρου βρίσκονται δίπλα στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button