Αποχαιρετά την Ξάνθη ο Λαμπριάκος μετά τον Πανιώνιο

Στο γήπεδο βρέθηκαν μετά το… πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν οι παίκτες της Ξάνθης για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν μετά το… πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν οι παίκτες της Ξάνθης για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.


 Μάλιστα, το ματς με τους “κυανέρυθρους” θα είναι το τελευταίο για τον Σταύρο Λαμπριάκο.  Ειδικότερα, πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης για το 2009, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, μαζί με την Διοίκηση της ομάδας ευχήθηκαν ότι το καλύτερο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει του 2009 ενώ στην συνέχεια έκανε γνωστό πως το παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου είναι το τελευταίο για τον υψηλόσωμο επιθετικό μετά απο συζήτηση που είχε με τον υψηλόσωμο επιθετικό. 


Στο αγωνιστικό κομμάτι, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και αφού στην αρχή ευχήθηκαν ότι το καλύτερο για το νέο έτος, έβαλαν τις φόρμες τους και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και υπο τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου προπονήθηκαν για κάτι λιγότερο από δύο ώρες.


Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του έδειξαν στιγμιότυπα της τελευταίας αναμέτρησης της Skoda Ξάνθη με τον Ηρακλή όπου και συζήτησαν για θετικές και αρνητικές στιγμές του αγώνα του Καυτονζογλείου.


 


 


Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο 



Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 16η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.


Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του επέλεξαν 19 ποδοσφαιριστές να είναι στην αποστολή.


Στην αποστολή βρίσκεται και ο Φρανσίσκο Ζουέλα που ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού που είχε στην μέση και μετά από απουσία 2 αγώνων επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας.  


Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Λαμπριάκος, Παππάς, Κιντάνα, Πόι, Ταιντέρ, Φεριέρ, Ζουέλα, Ντοριβάλ, Μασιέλ, Αγκάλι, Γκρζέλακ, Βάλλας, Σταθάκης, Σουάνης, Φλίσκας και Κωστούλας. 



 Στην πρωινή προπόνηση πήρε μέρος και ένας Σουηδός ποδοσφαιριστής, 24 ετών, που αγωνίζεται στην επίθεση και θα παραμείνει στην Ξάνθη για τις επόμενες μέρες. 


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button