Αγώνας Σπόρ

Ακόμα ένας μήνας αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και εξαιρετικών επιδόσεων για τον ΚΟΞ

13 Απριλίου 2024 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2024» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Στην ακριτική Αλεξανδρούπολη οι Διεθνείς αγώνες αγωνιστικών κατηγοριών «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2024» στους οποίους ο σύλλογός μας πήρε μέρος με 11 αθλητές και αθλήτριες. Η παρουσία τους ήταν εξαιρετική και ο απολογισμός πέραν των μεταλλίων όλα τα παιδιά σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις εν όψη της τελικής ευθείας για τις σημαντικές υποχρεώσεις της φετινής σεζόν.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και ότι η δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team είναι εξαιρετική…
Ευχαριστούμε θερμά τον ΝΟΑ για την φιλοξενία και την πολύ καλή διοργάνωση των αγώνων.
26 έως 28 Απριλίου 2024 Διεθνές meeting ACROPOLIS 2024
Το τελευταίο τριήμερο του Απριλίου διεξήχθη στο ΟΑΚΑ η μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση της ΚΟΕ, το Διεθνές meeting ACROPOLIS 2024 συνοδευόμενο από το motto “Meet the gods!” καθώς υπήρχαν συμμετοχές από όλο τον κόσμο, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, κάτοχοι Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών ρεκόρ. Μαζί τους η αφρόκρεμα της ελληνικής κολύμβησης η Εθνική μας ομάδα καθώς και ελπιδοφόροι αθλητές που είχαν τα απαιτούμενα όρια για την συμμετοχή τους στους εν λόγω αγώνες
Η διεθνής κολυμβητική συνάντηση “ACROPOLIS SWIM OPEN 2024” συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των εγκεκριμένων αγώνων πρόκρισης από τη WORLD AQUATICS για τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 (Παρίσι).
Συγκαταλέγεται στους αγώνες πρόκρισης των Ελλήνων κολυμβητών-τριων για την ανωτέρω διοργάνωση, καθώς και για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών & Εφήβων – Νεανίδων 2024 και το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης 2024 (Κ: 14-15 ετών & Α: 15-16 ετών)
Στην κορυφαία αυτή διοργάνωση που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α το 3ήμερο 26 με 28 Απριλίου, ο αθλητής του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος που φέτος αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΝΟΑ με υποσχετική, ως ο μοναδικός Ξανθιώτης κολυμβητής πληρώντας τα όρια για την συμμετοχή, ήταν παρών ο οποίος μάζεψε εμπειρίες και κυνήγησε τους προσωπικούς του στόχους σε μία εξαιρετικά σπουδαία διοργάνωση υψηλοτάτου επιπέδου και συναγωνισμού!
Πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα κολυμβητικά τους ινδάλματα και να δουν από πολύ κοντά εξαιρετικές κούρσες!
Ξεχωριστή λοιπόν εμπειρία αποτελεί για τον Ξανθιώτη κολυμβητή Μουτουσίδη Κωνσταντίνο Νικόλαο, η συμμετοχή του σε τέτοιου μεγέθους αθλητικά δρώμενα!
Δεν ήταν όμως οι επιδόσεις το ζητούμενο σε αυτόν τον αγώνα που ούτως ή άλλως ήταν αγώνας προετοιμασίας για τον τελικό στόχο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Το σημαντικότερο ήταν ότι ο αθλητής μας κολύμπησε δίπλα σε σπουδαίους Έλληνες και ξένους αθλητές αποκομίζοντας εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν πολύ στην μετέπειτα κολυμβητική του εξέλιξη.
28 Απριλίου 2024 ΦΑΡΟΣ JUNIOR 2024
Με 23 αθλητές και αθλήτριες, πολλά μετάλλια και ατομικά ρεκόρ, αλλά κυρίως με χαμόγελα και διάθεση, ο ΚΟΞ. συμμετείχε στον αγώνα Προ αγωνιστικών Κατηγοριών και κατηγοριών ΜΙΝΙ, ΦΑΡΟΣ Junior 2024 στην Αλεξανδρούπολη.
Σε έναν ακόμα αγώνα, τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, πιστοποιούν τα βήματα προόδου που συντελούνται καθημερινά καθώς και την ποιοτική δουλειά που γίνετε από το προπονητικό team του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης.
Στόχος του ΚΟΞ για αυτές τις κατηγορίες είναι οι αθλητές μας να πετυχαίνουν τους μικρούς ή μεγάλους τους στόχους και να είναι πάντα χαρούμενοι.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του αποτελέσματος!!!
Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.
Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά!
1954-2024 ΚΟΞ non stop!!!
70 χρόνια και συνεχίζουμε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button