“Ηρθα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”

Το νεο απόκτημα της Skoda Ξάνθη ο Κρίστιαν Μπεκαμένγκα ήδη από προχθες είναι στην Ξανθη. Στο ξενοδοχειο των εγκαταστασεων όπου θα ειναι το “σπίτι” του μέχρι να τακτοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Το xanthi reds βρέθηκε εκει και τον περίμενε καρτερικά να κατέβει για το μεσημεριανό φαγητό της Κυριακής, ώστε να του αποσπάσει τις πρωτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστης της Skoda Ξανθη.

Το νεο απόκτημα της Skoda Ξάνθη ο Κρίστιαν Μπεκαμένγκα ήδη από προχθες είναι στην Ξανθη.


Στο ξενοδοχειο των εγκαταστασεων όπου θα ειναι το “σπίτι” του μέχρι να τακτοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.


Το xanthi reds βρέθηκε εκει και τον περίμενε καρτερικά να κατέβει για το μεσημεριανό φαγητό της Κυριακής, ώστε να του αποσπάσει τις πρωτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστης της Skoda Ξανθη.



X.R.: Κρίστιαν, πες μας για τις πρωτες σου εντυπώσεις


Κ.Β.: Αν και δεν εχω προλαβει να δω πολλα πραγματα, απο τα λίγα εχω καταλάβει ότι ηρθα σε ενα οργανωμενο club και μπορω να πω ότι ειμαι ενθουσιασμένος από τις πρωτες μου εντυπώσεις.



X.R.: Την χρονια που μας περασες ησουν στην Ναντ και το Γαλλικό πρωτάθλημα. Πώς αποφασεις να ερθεις στην Ελλάδα και στην Super League;


Κ.Β.: Από όσα ξερω προκειται για ενα ανταγωνιστικό πρωτάθημα. Γνωριζω ότι αγωνίζονται εδω ποδοσφαιριστες που τους είχα αντίπαλους στην Γαλλία, μεγαλα ονόματα όπως ο Σισέ και ο Γκοβού και για να ειναι αυτοί οι παικτες εδω, κάτι σημαίνει.



X.R.: H Skoda Ξανθη πηρε θετικο αποτελεσμα, στην αγωνιστικη που μας περασε, στην εδρα των Σισε και Γκοβού.


Κ.Β.: (γέλια) Ναι, ναι το γνωρίζω και χαρηκα πολύ γι αυτό. Ξερω ότι ειναι πρωταθλητές και ειναι πολυ σημαντικο για την ομάδα μου.


Τέλος, και επειδη επρεπε να τον αφησουμε να απολαυσει το γεύμα του τον ρωτησαμε αν θα παρει μερος στην αυριανή (σημερινη) προπόνηση και σε τι κατασταση βρίσκεται, μας απάντησε ότι νιωθει ετοιμος να προπονηθει κανονικα με την ομάδα και να πει περισσότερα με την παρουσία του στο γήπεδο.


Στα υπόλοιπα θεματα, επιστρεφουν οι ποδοσφαιριστες της Skoda Ξανθη μετα το ρεπό της Κυριακής όχι για να προπονηθούν αλλα για να περασουν από εργομετρικες εξετασεις, κάτι που θα γίνει και σήμερασ. Ειναι μια κοπιαστική διαδικασία στην οποια θα φανει σε τι σημείο βρισκονται οι ποδοσφαιριστές από πλευράς φυσικης καταστασης αν και τα πρώτα δείγματα της ομάδος ειναι θετικά από την πολύ καλη δουλεια που έγινε το διαστημα της προετοιμασίας απο το τεχνικό επιτελείο και ιδιαιτερα από τον γυμναστή Παύλο Γκότση.



ΥΓ: Δεν ειναι σιγουρο ότι εχουν τελειωσει οι μεταγραφες για την Skoda Ξανθη. Μπορεί και να εχουμε την έκπληξη της τελευταίας στιγμής…


 


 


 


 


ΠΑΡΕΛΘΟΝ  ΑΠΟ ΤΗ SKODA ΞΑΝΘΗ


ο Ζιέντσουκ


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ A.O. ανακοινώνει ότι η συνεργασία της με τον Μάρεκ Ζιέντσουκ λύθηκε κοινή συναινέσει.Ο 31χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής με ανακοίνωσή του δήλωσε:


“Ευχαριστώ την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για την άψογη συνεργασία που είχαμε το διάστημα που παρέμεινα στην ομάδα και ιδιαίτερα για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε κατά το διάστημα του τραυματισμού μου. Της εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια.”


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί τον Μάρεκ Ζιέντσουκ για την επαγγελματική συνεργασία που είχαν και του εύχεται ότι καλύτερο.


*** Με την Ξανθιώτικη φανέλα ο Ζιέντσουκ είχε 13 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα, 2 γκολ και μία ασίστ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button