Μεγάλη η συγκέντρωση του Τσιτιρίδη στα Αβδηρα

Μεγαλειώδη η προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Τσιτιρίδη στην έδρα του πρώην Δήμου Αβδήρων, στα Αβδηρα.

Μεγαλειώδη η προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Τσιτιρίδη στην έδρα του πρώην Δήμου Αβδήρων, στα Αβδηρα.

Με σταράτο, μεστό, και όχι καταγγελτικό λόγο, που ενώνει και δεν διχάζει τους πολίτες, ανέπτυξε τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού “Πολίτες σε δράση” για την ευρύτερη περιοχή (λουτρά Ποταμιάς, γεωθερμικό πεδίο Νέας Κεσσάνης, λιμάνι του Πόρτο Λάγος, αξιοποίηση όλων των παραλιών του Δήμου) για την ανάδειξη και την προβολή των Αβδήρων ως το κέντρο τουριστικής αναφοράς της περιοχής και έδωσε το στίγμα για την πολιτική που θ’ ακολουθηθεί σε ότι έχει σχέση με τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον έμπορο, το μισθωτό και συνταξιούχο για τα προβλήματα της καθημερινότητάς του.

“Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλοι μαζί και θα είμαστε με τη βοήθεια όλων σας, η δημοτική παράταξη που θα αναλάβει να υλοποιήσει το πρόγραμμα και τις τύχες του δήμου από την πρώτη του Σεπτέμβρη.”

Η Δημοκρατία θέλει τις εναλλαγές της εξουσίας και νέα πρόσωπα, νέα ήθη και νέες ιδέες.

ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!

 

FΠέρασα από κάποια χωριά του Δήμου Αβήδρων (Νέα Κεσσάνη) και με έκπληξη και απορία είδα τους τεράστιους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στην άκρη του χωριού γεμάτους μέχρι… τον ουρανό με κουτιά φυτοφαρμάκων, αρκετά από τα οποία βρίσκονται σκορπισμένα δεξιά και αριστερά λόγω του αέρα.

Ακόμα και σήμερα, αν μεταφερθούν οι κάδοι για αποκομιδή, τα μισά θα σκορπιστούν στο δρόμο.

Και να σκεφθεί κανείς ότι είναι και προεκλογική περίοδος και μάλιστα δύο ημέρες πριν τις εκλογές.

Αυτό είναι το ενδιαφέρον για την υγεία των πολιτών, της νυν δημοτικής αρχής;

Τα συμπεράσματα και αποφάσεις δικές σας…

 

FΟ υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης αντί να προσπαθεί να λύσει θέματα του υπουργείου, στο οποίο προϊσταται και να δώσει μια διέξοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους με προβλήματα μικρά ή μεγάλα (ραντεβού 2 μηνών στα νοσοκομεία, έλλειψη υλικών χειρουργείων κ.λ.π.), σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή αναλογικού καναλιού, μας καθόρισε με… σαφήνεια τι πρέπει να ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές.

Οποιος ανήκει στην κεντροδεξιά ψηφίζει Ν.Δ. και όποιος ανήκει στην κεντροαριστερά ψηφίζει Ελιά.

Οσοι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ… είναι ηλίθιοι.

Ποιος θα περίμενε ότι το “παιδί” του Καρατζαφέρη, ο πολέμιος μέχρι τελικής πτώσης του Αντώνη Σαμαρά, θα έκανε τη μεγάλη… κωλοτούμπα  να είναι στέλεχος και υπουργός της ΝΔ και να κόπτεται και για την ύπαρξη του Ευάγγελου Βενιζέλου;

Ποιος το περίμενε πως θάταν Κυριακή;…

 

FΔόθηκε τελικά η επιχορήγηση των κομμάτων για τις προσεχείς εκλογές;

Με αφορμή μια τεράστια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) διαφήμιση της Ελιάς, έχουμε όλοι την απορία αν το ΠΑΣΟΚ, που δεν κατεβαίνει ως κόμμα στις ευρωεκλογές, πήρε το… αναλογούν… ποσό της κρατικής επιχορήγησης.

Τα πρωτοεμφανιζόμενα κόμματα, παρατάξεις, συμπράξεις ή όπως αλλιώς θέλετε… δεν δικαιούνται επιχορήγηση. Η μήπως κάνω λάθος;

Αν τελικά το ΠΑΣΟΚ πήρε επιχορήγηση και μάλιστα σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα των προηγούμενων ευρωεκλογών… χωρίς να τη δικαιούνται, τότε αυτό είναι…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button