Τοπικά νέα

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Κώστα Χατζημωυσιάδη με τη δημοτική παράταξη “Μπροστά”

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τη δημοτική μας παράταξη “Μπροστά”,ενός ακόμα νέου συμπολίτη μας, του Κώστα Χατζημωυσιάδη.

Ο Κώστας είναι 35 χρονών και είναι ένα αγαπητό και δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας που ζει στην Ξάνθη και ενδιαφέρεται ουσιαστικά γι αυτήν.

Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και σήμερα εργάζεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ασχολήθηκε στο παρελθόν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, ιδιαίτερα όμως τα τελευταία χρόνια αφοσιώθηκε στον εθελοντισμό όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του σήμερα και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου εθελοντών αιμοδοτών Νομού Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”, έχοντας πλούσια κοινωνική δράση!!

Ο Κώστας το 2019 υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και πάλι στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, διότι όπως ο ίδιος δηλώνει με τη συμμετοχή του πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος Ξάνθης.

Κώστα, καλώς ήρθες στην ΟΜΑΔΑ μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία!!

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ και να φέρουμε τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, που τόσο έχει ανάγκη η Ξάνθη μας!!

Σάββας Μελισσόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button