Δημοτικές Εκλογές

Ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Μαρίνου Ψωμά με τους “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε έναν υποψήφιο του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», τον Ψωμά Μαρίνο.
Ο Μαρίνος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Δ.Π.Θ με ειδίκευση στα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα.
Ζει μόνιμα στην Ξάνθη και δραστηριοποιείται ως ελέυθερος επαγγελματίας προφέροντας υπηρεσίες μηχανικού ως προς τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών τεχνικών έργων.
Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και από τον Ιούνιο του 2023 είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Μελετητών Ιδιωτικών Έργων (ΣΜΜΙΔΕ) Νομού Ξάνθης.
Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης μιας και “τρέχει” το αθλητικό σωματείο “Α.ΠΟ.Ξ Ραιδεστός” που συμμετέχει στη Β’ ερασιτεχνική κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.
Μεγάλωσε σε πολύτεκνη οικογένεια και είναι γιος του αείμνηστου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σάκη Ψωμά και της Σεβαστείας Γεωργιάδου που εργαζόταν ως μαία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Αγαπητέ Μαρίνο, οι φρέσκες ιδέες είναι βασικό συστατικό του οράματος μας και είναι μεγάλη μας τιμή η ενεργή σου συμμετοχή στον αγώνα μας. Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου!!
Όλοι μαζί με σχέδιο, όραμα και πολλή δουλειά θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Σάββας Μελισσόπουλος
υπ. Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button