Τρίτο Μάτι

Ας φροντίσουμε όλοι για ένα πιο ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί αυξημένη όχληση κατά τις μεσημβρινές και νυχτερινές ώρες λόγω της έντονης φασαρίας από δικυκλιστές και αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους μας συγκεκριμένα στην οδό Πραξιτέλους και φαντάζομαι και σε άλλες οδούς της πόλης όπου κινούνται με υπερβολική ταχύτητα, θορυβώδεις εξατμίσεις και εκκωφαντική μουσική. Η κοινή ησυχία είναι απαραίτητη για την ξεκούραση όλων μας, και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι κανονισμοί της κοινής ησυχίας ισχύουν από τις 15:00 έως τις 17:30 και από τις 23:00 έως τις 07:00 κατά την θερινή περίοδο.
Καλώ όλους να μπορέσουν να σεβαστούν την ηρεμία της κάθε γειτονιάς και τους συμπολίτες τους, περιορίζοντας τους θορύβους κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών. Η υπερβολική ταχύτητα και η φασαρία από τροποποιημένα συστήματα εξάτμισης, εκτός από ενοχλητική, μπορεί να είναι επικίνδυνη και να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων και οδηγών.
Παράλληλα, ζητώ από την τοπική Τροχαία να λάβει γνώση της κατάστασης και να ενισχύσει τους ελέγχους, προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της κοινής ησυχίας και η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής μας.
Ας φροντίσουμε όλοι για ένα πιο ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον.
Στέλιος Κολοβός

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button