Αγώνας Σπόρ

Ραντεβού την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

8η συνεχή χρονιά του Αρη Αβάτου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει σε λίγες μέρες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Αβάτου μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον υπέροχο κόσμο που μας συμπαραστάθηκε στα παιχνίδια και μας βοήθησε με τον μοναδικό του τρόπο να φτάσουμε έως την Γ΄ φάση και να αποκλειστούμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλο σωματείο του Αθλητικού Ομίλου Βιστωνίδας για την παραχώρηση των εξαιρετικών αθλητικών εγκαταστάσεων και την άρτια ετοιμασία για κάθε αγώνα και ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέχρι να ετοιμαστεί το γήπεδο μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους προπονητές και κυρίως τους ποδοσφαιριστές για τις προσπάθειες που κατέλαβαν σε όλα τα παιχνίδια και πάλεψαν πολλές φορές σε αντίξοες συνθήκες για να πετύχουν το απίθανο. Δυστυχώς η διαδικασία των πέναλτι βρίσκει κάποιους χαρούμενος και άλλους λυπημένους. Όλοι μας έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το Κύπελλο ολοκληρώθηκε αλλά η 8η συνεχή μας χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει σε λίγες μέρες. Ραντεβού την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος !

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button