Τοπικά νέα

ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣ ΒΡΑΧΟΥ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

4 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου

Ο ΕΟΣ Ξάνθης απο τις 4 Οκτωβρίου διοργανώνει για μέλη ορειβατιών συλλόγων, Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων, με βασικό στόχο να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε διαδρομές αθλητικής αναρρίχησης βράχου, καθώς και να συμμετέχουν ως δεύτεροι σε εύκολες αναρριχητικές διαδρομές περιπέτειας.
Η διάρκεια της σχολής είναι 10 ημέρες (Θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εκπαίδευση σε αθλητικές διαδρομές βράχου και σε διαδρομές μικρής διακινδύνευσης μίας ή πολλών σχοινιών). Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά την κρίση του υπεύθυνου της σχολής, όταν αυτό είναι αναγκαίο για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ομαλή διεξαγωγή της σχολής.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την Έλενα Χαραλαμπόγλου 6370488788 ή Αρχοντή Εξακοΐδη τηλ. 6944593064
ΠΡΟΣΟΧΗ
Λήξη κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών: 20 Σεπτεμβρίου 2024.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά την κρίση του υπεύθυνου της σχολής, όταν αυτό είναι αναγκαίο για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ομαλή διεξαγωγή της σχολής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button