Ελλάδα

Τελικός Conference League: Δεν καλύφθηκε η φωτογραφία της Αγίας Σοφίας με παρέμβαση Μελισσανίδη

Η UEFA ήθελε να ντύσει στα χρώματα του Conference League τη φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς και των προσφύγων στη φυσούνα του γηπέδου

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να καλυφθεί με το έμβλημα της διοργάνωσης του τελικού του Europa Conference League, η φωτογραφία της Αγίας Σοφίας στη φυσούνα της «ΟΠΑΠ Αρένα».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία συζήτησης για να γίνει κάτι τέτοιο, ακόμα και αν υπήρχε πιθανότητα να τεθεί ζήτημα ομαλής τέλεσης του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ακόμη σημείωσε πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σκεπαστεί η φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς τη σημερινή ημερομηνία, την 29η Μαΐου, στην επέτειο της Άλωσης, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Η UEFA είχε ζητήσει να καλυφθούν και δύο μεγάλες φωτογραφίες στη φυσούνα που απεικονίζουν τον ναό της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη και τους πρόσφυγες μπροστά στο τρένο που ήρθαν στην Ελλάδα από τις αλησμόνητες πατρίδες. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης απέρριψε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο. Η Αγιά Σοφιά, το «Διαμάντι της Οικουμένης» όπως λέει και η επιγραφή στην φωτογραφία, θα δεσπόζει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button