“Καθυστερημένες οι ανησυχίες σου κε Νομάρχη”

Με έκπληξη μας είδαμε, ενημερωτική ανακοίνωση της Νομαρχίας για το ΕΣΠΑ, την περασμένη βδομάδα (17/03/10) στον Τοπικό Τύπο. Ο κ. Νομάρχης στη ανακοίνωση αυτή μας λέει, “ούτε λίγο ούτε πολύ”, ότι για τα κακώς κείμενα στη Περιοχή μας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ αυτόν.

Με  έκπληξη μας είδαμε, ενημερωτική ανακοίνωση της Νομαρχίας για το ΕΣΠΑ, την περασμένη βδομάδα (17/03/10) στον Τοπικό Τύπο.


Ο κ. Νομάρχης στη ανακοίνωση αυτή μας λέει, “ούτε λίγο ούτε πολύ”, ότι για τα κακώς κείμενα στη Περιοχή μας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ αυτόν.



Έτσι λοιπόν ο κ. Νομάρχης, αφού κάνει αναφορά στο “μεγάλο και μοναδικό έργο του”, εκφράζει τις ανησυχίες του για το μέλλον της περιοχής, του Νομού, της Περιφέρειας!!!!


Εμείς θα του θυμίσουμε μερικά θέματα που αφορούν την τελευταία του 4ετία.


– Ξεχνά λοιπόν ή επιλεκτικά θυμάται, τι έλεγε για το ΕΣΠΑ, όταν με δική μας πρωτοβουλία συζητήσαμε στο Ν. Σ.  μετά την παρουσίαση του, από τον Αλογοσκούφη και τότε Περιφερειάρχη στη Κομοτηνή. (αρχές 2008). Εμείς τότε του είπαμε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και ότι έχει τα μισά περίπου λεφτά από το Γ΄ ΚΠΣ. Εκείνος μιλούσε για τα Τομεακά Προγράμματα και τις Προσαυξήσεις. (Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε )


– Ξεχνά λοιπόν ή επιλεκτικά θυμάται, ότι οι πληρωμές του Γ΄ΚΠΣ πήγαν μέχρι τα μέσα του 2009 και ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο συμμετέχει και ο ίδιος;


-Ξεχνά λοιπόν ή δεν γνωρίζει ότι στις μέχρι τώρα εντάξεις του ΕΣΠΑ η Ξάνθη είναι “Ουραγός” με κάτω του 8% εντάξεις έργων. (Όταν οι γειτονικοί Νομοί έχουν τριπλάσιο και τετραπλάσιο ποσοστό).


Προκαλούμε τον κ. Νομάρχη να μας πει ποια είναι τα έργα που έχει εντάξει η Νομαρχία Ξάνθης στο ΕΣΠΑ.


Απορίας άξιον η “ξαφνική και όψιμη” ανησυχία του κ. Νομάρχη, όταν πριν λίγους Μήνες τίποτε απ όλα αυτά δεν τον ανησυχούσαν ή δεν έβλεπε !!!! 


Του θυμίζουμε πάντως ότι η Δ΄ Προγραμματική Περίοδος ( ΕΣΠΑ) ξεκίνησε το 2007 !!!!


Για την  “Υπερνομαρχία Πολιτών”


Καραλίδης     Φώτης


 Επικεφαλής Νομαρ.Παράταξης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button