Τοπικά νέα

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ανοικτή διαδικασία κάτω των ορίων, για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 𝟏𝟑η/𝟏𝟏/𝟐𝟎𝟐𝟒, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Ανοικτή διαδικασία κάτω των ορίων, για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ “Αθηνά” ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ ορίστηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή του ν. 4799/2021 ως αρμόδια για την ωρίμανση και την υλοποίηση της δράσης «16624 – Αναβάθμιση υποδομών ερευνητικών κέντρων εποπτείας ΓΓΕΚ» (ΤΑ 16624), αρμοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –Next Generation EU.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης, το Ταμείο, λειτουργώντας κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό του δικαιούχου, διενεργεί το διαγωνισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5Β του ν. 3986/2011 για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ “Αθηνά”  ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ» με Αναθέτουσα Αρχή το «ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ «Αθηνά». Η διαδικασία είναι ανοικτή και θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων ΕΣΗΔΗΣ – Δημοσία Έργα (Συστημικός αριθμός διαγωνισμού: 210156), Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr). 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 13η/11/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button