Περιφέρεια

Η ΕΣΕΤ ανοίγει παράθυρο επικοινωνίας με τους δημοσιογράφους και την τοπική κοινωνία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης

– Συζήτηση με δημοσιογράφους που εργάζονται σε ΜΜΕ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Προκλήσεις και Προοπτικές

– Γνωριμία και προβολή της δημοσιογραφικής μαθητικής κοινότητας

– Ενημέρωση  και προβολή της τοπικής  Επιχειρηματικής Κοινότητας

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου που πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη 11-13 Οκτωβρίου 2024, δεν είναι ένα κλειστό συνέδριο που αφορά τα μέλη της Ένωσης και τους συνέδρους.

Είναι ένα ανοιχτό παράθυρο επικοινωνίας, πρώτιστα με τους δημοσιογράφους και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και ταυτόχρονα με την τοπική κοινωνία.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, ώρα 10:40 δημοσιογράφοι που εργάζονται σε ΜΜΕ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συζητούν για το έργο του δημοσιογράφου και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τις προκλήσεις και τις προοπτικές.

Συμμετέχουν, η Ειρήνη Τσακίρη, Δημοσιογράφος, Προϊσταμένη ΕΡΤ Κομοτηνής, η Κατερίνα Καλεντερίδου, Δημοσιογράφος  DELTA TV και Action24, καθώς και η Κυριακή Μπασκάκη, Δημοσιογράφος ALFA TΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τη συζήτηση συντονίζει ο Γιώργος Κουκουλιάτας, Δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. Ε.Σ.Ε.Τ.

Όπως έχει καθιερωθεί κι αποτελεί αξιακό κανόνα για την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου το ετήσιο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της συγκροτεί το περιεχόμενο του με κέντρο τον δημοσιογράφο και το έργο του στην ελληνική περιφέρεια. Το έργο που επιτελεί, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, το εργασιακό και το κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο εργάζεται, ποιο είναι το ιδανικό και ποια είναι η πραγματικότητα, καθώς και ποιο το καλύτερο, καθώς και πιο είναι το εφικτό και πιο είναι το καλύτερο που πρέπει να διεκδικεί.

Η τρίτη μέρα του Συνεδρίου, την Κυριακή είναι καθιερωμένο να αφιερώνεται χρόνος στην πόλη και στην Περιφέρεια στην οποία πραγματοποιείται κι αυτός είναι ο λόγος που κάθε χρόνο επιλέγεται διαφορετικός τόπος διοργάνωσης του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα του 54ο Συνεδρίου της Ε.Σ.Ε.Τ. κλείνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 δίνοντας βήμα και λόγο στους τοπικούς φορείς για την καταγραφή και ανάδειξη προβλημάτων, επιτευγμάτων, αναπτυξιακών προτάσεων. Δίνει επίσης την δυνατότητα σε εκπροσώπους της τοπικής επιχειρηματικής Κοινότητας να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους έργο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Το Συνέδριο κλείνει δίνοντας συμβολικά και τιμητικά βήμα και λόγο στο όραμα και το μέλλον. Μαθητικές δημοσιογραφικές ομάδας παρουσιάζουν τη δουλειά τους, την δημοσιογραφική τους ματιά για τον τόπο που ζουν, τους ανθρώπους, την ιστορία, το σήμερα και το όραμά τους για το μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button