Αστυνομικά Νέα

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη την 5-10-2024 το μεσημέρι σε περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε εντοπισθεί  να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης  Διδυμοτείχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος

και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 5/6-10-2024 σε περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε  να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ επιπλέον έφερε και πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος για τις οποίες όπως προέκυψε επίσης έχει δηλωθεί η κλοπή τους. Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη την 5-10-2024 στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε έξω από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε ακινητοποιηθεί, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή την 23-9-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button