Πολιτισμός

21ο Συνέδριο Λυκείου των Ελληνίδων στην Καβάλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Λυκείου των Ελληνίδων, από τις 26 – 29/9/24, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας και οργανώθηκε, επιμελήθηκε και υλοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας

Θερμά συγχαρητήρια και έπαινοι στην Πρόεδρό του, κ. Μαρίνα Φιλιππίδου, όπως και σ’ όλες τις κυρίες του Δ.Σ. για την υποδειγματική διοργάνωση, τη θεματολογία που είχε ως επίκεντρό της τη γυναίκα, τις εκδηλώσεις έναρξης και λήξης, τόσο του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου κατά την έναρξη, όσο και της μουσικοχορευτικής παράστασης με το ομώνυμο θέμα του συνεδρίου, τη θερμή φιλοξενία, τις περιηγήσεις στην πόλη της Καβάλας και στην ευρύτερη περιοχή.

Εύστοχες και περιεκτικές εισηγήσεις ανέδειξαν τη γυναίκα σε όλους τους ρόλους της, προβλημάτισαν, τόνισαν την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της θέσης της στην κοινωνία και εκφράστηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων από τους εξαιρετικούς εισηγητές και στους οποίους εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για τις τοποθετήσεις τους και τους ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στην επιτυχία του συνεδρίου.

Οφείλουμε να τονίσουμε, να συγχαρούμε και ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συμπαράστασή της στην πραγματοποίηση του συνεδρίου, την ξεχωριστή παρουσία της νεοφώτιστης Προέδρου του Κεντρικού Λυκείου και Πρόεδρό μας, κ. Μαρία Παπαμάρκου, Μαρία Παπαμάρκου που με το μεστό λόγο της κατά την έναρξη και λήξη, το συντονισμό και τη διαχείριση προβληματισμών κατά τη συνεδρία των Προέδρων, τις γνώσεις, την εμπειρία, το ήθος και την εγκαρδιότητά της προς όλα τα μέλη της Λυκειακής οικογένειας, χαράζει μια νέα πορεία της Λυκειακής Ιδέας με όραμα και περίσκεψη, προοπτική και πρόοδο του μεγάλου Λυκειακού Θεσμού.

Επόμενος σταθμός στα Ιωάννινα και στο ιστορικό του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων που ανέλαβε τη διοργάνωση του 22ου νέου συνεδρίου και στο οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία, ανανεώνοντας το ραντεβού μας στην πανέμορφη πόλη.

Καλή αντάμωση!

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button