Τοπικά νέα

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Σημερα Τετάρτη και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν.3852/2010, ΦΕΚ 4940/14-6-2022 τ.Α΄ για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.

  1. Έγκριση 8ηςαναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2024 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός, Πρόεδρος ΔΕ)
  2. Έγκριση έκθεσης 2ουτριμήνου έτους 2024, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός, Πρόεδρος ΔΕ)
  3. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων προμηθειών με τίτλο: «Προμήθεια τριών απορριμματοφόρων οχημάτων» και «Προμήθεια τριών αναρροφητικών σαρώθρων», σύμφωνα με τον Ν.4412/16 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  4. Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ειδικού σκοπού, για τη διαχείριση χρημάτων του Κεφαλαίου Αυτοτελούς διαχείρισης του Κληροδοτήματος Πολυξένης Κουγιουμτζόγλου υπέρ του 3ουΔημοτικού Σχολείου Δ. Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Σ. Δρεμσίζης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button