Τοπικά νέα

Ο Δήμος Ξάνθης Θωρακίζεται με νέες Δεξαμενές Πυροπροστασίας

Ο Δήμος Ξάνθης με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την επιτυχή εγκατάσταση δεξαμενών πυροπροστασίας στις περιοχές Μορσίνης και Κιμμερίων, στο πλαίσιο της ευγενικής δωρεάς του JTI Foundation. Οι δεξαμενές αυτές, που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην προστασία του φυσικού πλούτου και των πολιτών από τον κίνδυνο πυρκαγιών, παραδόθηκαν πριν από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, εξασφαλίζοντας την άμεση επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, οι δεξαμενές θα συνδεθούν με το δίκτυο υδροδότησης της ΔΕΥΑΞ, ενώ μέχρι τότε η πλήρωσή τους θα πραγματοποιείται μέσω υδροφόρων οχημάτων, με στόχο την άμεση διαθεσιμότητά τους για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Η τοποθέτηση των δεξαμενών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα αναβάθμισης των υποδομών πυροπροστασίας του Δήμου Ξάνθης, ενισχύοντας την ικανότητα του Δήμου να  προστατεύει αποτελεσματικά το περιβάλλον και να θωρακίζει την ασφάλεια των κατοίκων. Η καθοριστική συμβολή του JTI Foundation αναδεικνύει τη σημασία της υποστήριξης από φορείς που δεσμεύονται έμπρακτα για το κοινό καλό και προωθούν δράσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμος Ξάνθης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το JTI Foundation, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του ως παράδειγμα υπευθυνότητας και ουσιαστικής αλληλεγγύης προς την κοινωνία μας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button