Τοπικά νέα

Δήμος Ξάνθης: Παρουσίαση των νέων ταϊστρών- ποτιστρών για τα αδέσποτα ζώα

Ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων, σας προσκαλεί την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024, στις 10:30 π.μ., στην εκδήλωση παρουσίασης των νέων ταϊστρών και ποτιστρών που θα τοποθετηθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων της πόλης μας. Με αυτή την πρωτοβουλία, ο Δήμος Ξάνθης επιδιώκει να εξασφαλίσει τη σίτιση και την παροχή νερού στα αδέσποτα ζώα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της Ξάνθης, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τη σημασία της προστασίας και της φροντίδας των αδέσποτων ζώων, προάγοντας έτσι την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα φιλοζωίας. Παράλληλα, η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό, ενθαρρύνοντας όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν την παρουσίαση και να ενημερωθούν για αυτή τη σημαντική δράση.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την προσπάθειά μας, για μια πόλη που μεριμνά για την ευζωία των ζώων και ενισχύει τις αξίες της αλληλεγγύης και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button