Αστυνομικά Νέα

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη την 9-9-2024 το πρωί στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας εισήλθε σε ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι ημεδαπού το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 9-9-2024 το πρωί στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 10-9-2024 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ευρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 10-9-2024 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ευρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button