Άρθρα

Ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς business hive!

Business center spots και coworking space offices για εσάς που επιθυμείτε να εργάζεστε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Η BCO σάς παρέχει πλήρως εξοπλισμένα γραφεία και αίθουσες συσκέψεων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με κύρια χαρακτηριστικά το σύγχρονο και εργονομικό design και τη λειτουργικότητα. Ευχάριστο, ευάερο και ευήλιο περιβάλλον, πλήρης εξοπλισμός με έπιπλα, γρήγορο Internet και διαθέσιμο προσωπικό για τη διαχείριση της αλληλογραφίας, είναι μερικές μόνο από τις παροχές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την BCO, να ενημερωθείτε σχετικά με τις φορολογικές έδρες και την ενοικίαση γραφείων και να δημιουργήσετε την επαγγελματική σας έδρα ενοικιάζοντας το ιδανικό για εσάς business hive!

Φορολογική έδρα στην Αθήνα χωρίς μακροχρόνια δέσμευση!

Η φορολογική έδρα στην Αθήνα είναι η ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να έχετε το… εικονικό γραφείο σας στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε δέσμευση μακροχρόνιας ενοικίασης γραφείου. Πρόκειται για μια επιλογή που προσφέρει ευελιξία ποικιλοτρόπως, καθώς έτσι εξοικονομείτε χρήματα, μπορείτε να εργάζεστε remotely έχοντας όμως μια επαγγελματική διεύθυνση για αλληλογραφία, χωρίς μάλιστα να ανησυχείτε για την εύρεση ενός μεγαλύτερου φυσικού χώρου γραφείου. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι η διαδικασία της φορολογικής έδρας στην BCO πραγματοποιείται άμεσα, με αυθημερόν υλοποίηση!

Φορολογική έδρα στο Μαρούσι

Φορολογική έδρα στο Μαρούσι. Εάν αυτό είναι το ζητούμενό σας, η BCO έχει προνοήσει και σας έχει τη λύση. Μπορείτε, λοιπόν, να έχετε ένα… virtual εικονικό γραφείο στο Μαρούσι. Να εργάζεστε, δηλαδή, από όποιο μέρος του πλανήτη θέλετε και να έχετε τη φορολογική σας έδρα στην περιοχή που εσείς επιθυμείτε! Επισκεφθείτε, λοιπόν, το bco.gr, ενημερωθείτε υπεύθυνα και ανακαλύψτε τα οφέλη της φορολογικής έδρας της BCO!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button