Εκδηλώσεις

“Σεσουάρ για Δολοφόνους” από τους Εντιμους Απατεώνες

Αύγουστος. Χαλάρωση και ηρεμία. Λίγο πριν φύγεις για το καλοκαιρινό σου ταξίδι που τόσο πολύ περίμενες, αποφασίζεις να πεταχτείς από το κομμωτήριο της γειτονιάς σου για να κάνεις ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και κάπου εκεί… ο χρόνος παγώνει!

Ακριβώς στον επάνω όροφο, έχει σημειωθεί μία στυγερή δολοφονία! Η διάσημη πιανίστρια Αμαλία Τσαλίκογλου, λίγο πριν φύγει για την πολυαναμενόμενη τουρνέ της, βρίσκεται να κείτεται νεκρή σε μια λίμνη αίματος και κάθε ένας από τους παρευρισκόμενους του κομμωτηρίου, πλέον, είναι πιθανό να είναι ο δολοφόνος.

Και το πιο σημαντικό! Με την είσοδό σου στο κομμωτήριο είσαι πλέον κι εσύ ένας από τους αυτόπτες  μάρτυρες. Παρατήρησε, λοιπόν, προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σου και βρες εσύ τα στοιχεία, για να αποκαλύψεις το δολοφόνο!

Οι Έντιμοι Απατεώνες αυτό το καλοκαίρι αποφασίζουν να διηγηθούν μια #Ιστορία_Μυστηρίου !

Το πολυβραβευμένο “Σεσουάρ για Δολοφόνους” των Marilyn Abrams και Bruce Jordan έρχεται σε διασκευή, από την ίδια την ομάδα, για να φέρει μία φρέσκια, κωμική και γεμάτη μυστήριο βραδιά.

Στην είσοδο θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού για την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και το Humanity Greece.

Είναι σημαντικό, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ως «Έντιμοι Απατεώνες» έχουμε συνεργαστεί και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με φορείς, που στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην κοινωνική προσφορά, δίχως ιδιοτελή κίνητρα και οικονομικά συμφέροντα. Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και όσο τα πυρήνα μέτωπα των πυρκαγιών ενέμεναν στην επικράτεια, διευρύναμε τη δράση μας με το «Humanity Greece», Πολιτιστικούς Συλλόγους όμορων νόμων, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, με απώτερο σκοπό να συνεισφέρουμε κατά το δυνατόν περισσότερο, τόσο στους συνανθρώπους μας, όσο και τους πυροσβέστες και εθελοντές που μάχονταν, για να θέσουν τέλος σε κάθε εκτεταμένη πυρκαγιά.

Βέβαια, είναι εξίσου αναγκαίο να σημειωθεί πως η συνεργασία μας με το «Humanity Greece» ξεκίνησε πρώτη φορά το 2022 και εκ τότε, λειτουργούμε ως δίκτυο για ολόκληρη την ΑΜΘ. Γεγονός, το οποίο επιβεβαιώνεται και από το καλοκαίρι του 2023, όπου ως δίκτυο παρείχαμε σημαντική αρωγή σε πληγείσες περιοχές, χάρη στην εθελοντική κινητοποίηση των μελών μας, καθώς και των συμπολιτών μας μέσα από ανοιχτά καλέσματα για συλλογή φαρμάκων, τροφίμων και λοιπών απαραίτητων αγαθών. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια-ρύζι-όσπρια-λάδι κλπ)
  • Κονσέρβες
  • Σνάκ
  • Mπισκότα
  • Μπάρες
  • Ηλεκτρολύτες και ενεργειακά ποτά
  • Σπαστούς καφέδες
  • Φυσιολογικοί οροί σε αμπούλες
  • Κρέμες για εγκαύματα
  • Γάζες
  • Aerolin
  • Μαντηλάκια
  • Παυσίπονα

Σας περιμένουμε το Σάββατο 24 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο της Ξάνθης.

 

Είσοδος δωρεάν!

 

Ονόματα ηθοποιών:

Σταύρος Σταυράκος – Πανταζίδης Αλέξανδρος

Τόνυ  Λέπουρας – Παπαδοπούλου Μαρία

Λεωνίδας Πέτροβας – Μαγριώτης Αντώνης

Σόφη Χριστοδούλου –  Δαριώτη Σοφία

Άντα Χατζηπατέρα – Τσιάρα Ρεσούλα

Γιώτα Βαλαβάνη – Κουτσουρίδου Σοφιανή

Νατάσα – Θεοδωρίδου Ελένη

Νίτσα – Στεριανοπούλου Έλενα

Νίκη – Χατζοπούλου Έφη

 

Ονόματα μουσικών:

Ντραμς – Νισσόπουλος ‘Αγγελος

Κιθάρα – Χατζηιωαννίδου Ιωάννα

Μπάσο – Τσότσος Νώντας

Σαξόφωνο – Παπαναστασίου Θανάσης

Φλάουτο – Χιώτη Βασιλική

Πιάνο – Συκά Σοφία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button