Πολιτισμός

Ποιητική συλλογή του Ζήκου Ζήση: Ενα ταξίδι η ζωή

Οι Εκδόσεις Κέφαλος ανακοινώνουν την κυκλοφορία της ποιητικής συλλογής του ποιητή Ζήκου Ζήση, με τίτλο: «Ένα ταξίδι η ζωή». Ανακαλύψτε την και αφήστε τον Ζήκο Ζήση να σας οδηγήσει σε ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από τους στίχους του.

Περιγραφή βιβλίου

Το έργο αυτό αποτελεί έναν στοχαστικό και συνάμα συγκινητικό ποιητικό «οδηγό», προσκαλώντας μας να ζήσουμε τη ζωή όπως η ψυχή μας λαχταρά.

Ο Ζήκος Ζήσης, μέσα από τους στίχους του, μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήματα και εμπειρίες, εκφράζοντας την ουσία του ανθρώπινου βίου και την αξία του να ακολουθούμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας.Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει ποιήματα που αναδεικνύουν τις ανθρώπινες σχέσεις, τα όνειρα και τις ελπίδες, αλλά και τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες που όλοι αντιμετωπίζουμε στη διάρκεια του ταξιδιού της ζωής.

«Ένα ταξίδι η ζωή» είναι μια πρόσκληση για εσωτερική αναζήτηση και προσωπική ανάταση. Ο Ζήκος Ζήσης με την ευαισθησία και την ποιητική του δύναμη, μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι ένα μοναδικό ταξίδι που αξίζει να το ζήσουμε με πάθος και αυθεντικότητα.

Η παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ζήκου Ζήση με τίτλο: Ενα ταξίδι η ζωή

θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/8 και ώρα  7.30μμ  στο Παλαιό Δημαρχείο Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button